ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - ΑΕΚ : Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Ένωση


 

Η Ένωση ταξιδεύει στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική (17.09 , 20.00) του πρωταθλήματος και η νίκη για αυτήν είναι μονόδρομος !Ενώ οι γηπεδούχοι απαλλαγμένοι από το άγχος θέλουν να κάνουν ''ζημιά'' στους αντιπάλους τους !

Η ομάδα του του Γιάννη Αναστασίου έχει κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα με τη νίκη επί του Άρη , το διπλό στο Ηράκλειο και την ισοπαλία στο Περιστέρι και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Για να το πετύχει αυτό ο Παναιτωλικός θα πρέπει να περιορίσει τα λάθη του στο build - up ,να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις αλλά και τις κινήσεις στον χώρο και την φόρμα του  Νίκου Καρέλη .

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και τους : Ανέστη κάτω από τα δοκάρια. Κορνέλιους και Λάρσον στα στόπερ . Χατζηθεοδωρίδης αριστέρα και Αποστολάκης δεξιά στην άμυνα . Φλόρες , Μλάντεν και Ντίαζ στα χαφ . Μόρσει , Σενγκέλια στα άκρα και Καρέλη στη κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά η Ένωση ''καίγεται'' για το ''διπλό'' αφού έχει γνωρίζει ήδη δύο ήττες , από ΝΠΣ Βόλο στη Ριζούπολή και από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και  ένα ακόμα ''στραβοπάτημα'' θα την αφήσει μακριά από τη μάχη του τίτλου και γενικά από τις πρώτες θέσεις .

Ο Ματίας Αλμέιδα , γνωρίζει ότι για να φύγουν οι ''Κιτρινόμαυροι'' με τη νίκη από το Αγρίνιο θα πρέπει να βελτιώσουν την δημιουργία τους , να μην δεχθούν φάσεις στην πλάτη τους και να είναι αποτελεσματική στη πίεση ψηλά . Αγωνιστικά η ΑΕΚ θα στερηθεί εκ νέου τον βασικότατο Τζούμπερ , αλλά σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του καθοριστικότατου , σε άμυνα και επίθεση , Γιόνσον .

Ο Αργεντίνος τεχνικός αναμένεται να αλλάξει τη διάταξη της ομάδας  του σε 4-3-3 και τους : Στάνκοβιτς στο τέρμα . Βίντα και Τζαβέλλα στα στόπερ . Ρότα δεξιά και Χατζησαφί αριστερά στην άμυνα. Σιμάνσκι στο ''6'' . Πινέδα με Γκατσίνοβιτς πιο μπροστά του σε δημιουργικό ρόλο .Λιβάι Γκαρσία αριστερά και Ελίασον δεξιά στα εξτρέμ και ο Αραούχο στη κορυφή της επίθεσης. Πάντως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ίσως δούμε τον σχηματισμό να αλλάζει σε 4-4-2 ! 

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code