ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Μαλντίνι: «Είμαι εγγύηση για τη Μίλαν»O παλαίμαχος αμυντικός ''υπηρετεί'' την αγαπημένη του Μίλαν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή π και σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αποτελεί την εγγύηση του πρότζεκτ της ομάδας ,ενώ  μίλησε για την Ίντερ αλλά και για το νέο γήπεδο.

Αναλυτικά:

 «Δεν κρυβόμαστε, είμαστε οι πρωταθλητές και ο στόχος είναι να νικήσουμε ξανά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ένα πρότζεκτ διαφορετικό από αυτό της εποχής Μπερλουσκόνι. Ερχεσαι από δύσκολα χρόνια, λείπεις από το Champions League, πρέπει να φανείς αξιόπιστος στους παίκτες. Να τους πείσεις για ένα πρότζεκτ που θα φέρει αποτελέσματα αλλά με διαφορετικά κόστη. Μικρότερα. Μπορώ να πω ότι νιώθω πως είμαι η εγγύηση αυτού του πρότζεκτ. Και μπορεί στις μεγάλες επιχειρήσεις τα στελέχη συνήθως να μην έχουν ρίζες εκεί, αλλά εγώ έχω. Εχω ρίζες στη Μίλαν εδώ και δεκαετίες».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για την Ίντερ: «Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και μεγάλος σεβασμός. Το Μιλάνο στο διδάσκει αυτό, το να σέβεσαι τον αντίπαλο. Αυτή την αντιπαλότητα τη ζω ήρεμα. Αν οι δύο ομάδες από το Μιλάνο είναι στον ημιτελικό του Champions League προφανώς κερδίζουμε όλοι».

Για το νέο γήπεδο ανέφερε: «Η συμβίωση με την Ιντερ πήγε καλά όλα αυτά τα χρόνια. Μοιραστήκαμε τρόπαια, το γήπεδο, τα πάντα, άρα δεν είναι πρόβλημα το να μοιραζόμαστε το γήπεδο. Το Σαν Σίρο είναι γεμάτο αναμνήσεις αλλά η ερώτηση είναι η εξής: Θέλουμε να ζούμε με τις αναμνήσεις ή να φτιάξουμε νέες για τις επόμενες γενιές; Πρέπει να δημιουργήσουμε για να γίνουμε ανταγωνιστικοί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 
Ad Code