ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Παβάρ: «Είχα κατάθλιψη στο λοκντάουν»


 

Ο αμυντικός της Μπάγερν , μιλώντας στην γαλλική «Equipe» , προχώρησε σε μία τρομερή εξομολόγηση αφού μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη !

Ο Παβάρ μας αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του λοκντάουν διαγνώστηκε με κατάθλιψη καθώς βρισκόταν μόνος του ,μακριά από τους δικούς του ανθρώπους , στη Γερμανία .

«Όταν ήρθε ο κορωνοϊός ήταν μια δύσκολη στιγμή. Σε προσωπικό επίπεδο δεν ήταν εύκολο να είμαι μόνος σε μια ξένη χώρα. Ήμουν μακριά από την οικογένειά και από τους φίλους μου. Κάτι δεν πήγαινε καλά στη ζωή μου, αλλά με έκανε να μεγαλώσω. προχώρησα. έγινα καλύτερα. Λίγοι ξέρουν τι έχω περάσει. Το ότι βγάζεις τα προς το ζην δεν σημαίνει ότι είσαι ευτυχισμένος».

O Γάλλος ποδοσφαιριστής ωστόσο δε στάθηκε μόνο σε εκείνη την περίοδο και θέλησε να μιλήσει για την περίοδο ντεφορμαρίσματος την οποία διένυσε την περσινή σεζόν:

«Μια καριέρα με μόνο "δάφνες" θα ήταν φανταστική, αλλά δεν υπάρχει. Κι εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε άνθρωποι. Δεν στέκομαι στην κριτική που δέχομαι. Για να βελτιωθώ ακούω μόνο τους κοντινούς μου ανθρώπους και τους προπονητές, όχι τους δημοσιογράφους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code