ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































Ολυμπιακός - Ιωνικός: Επιστροφή στις νίκες υπό την αύρα του Μαρσέλο θέλουν οι «ερυθρόλευκοι»



Ο Ολυμπιακός κινείται στον αστερισμό του Βραζιλιάνου πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο και την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο Καραϊσκάκη τον Ιωνικό για την 3η αγωνιστική με σκοπό να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να σταθεί αξιοπρεπώς με ελπίδα να αποφύγει την ήττα και να κλέψει βαθμό/ους.


Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ιωνικό με τους Πειραιώτες να είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν το δεύτερο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετράνε μια εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και μια ισοπαλία στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (0-0) και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν και άλλους βαθμούς ειδικά στην έδρα τους.

Ο Κορμπεράν άφησε εκτός αποστολής τον Ματιέ Βαλμπουενά που δέχθηκε ένα χτύπημα, ενώ στον αντίποδα συμπεριλήφθηκε κανονικά τα νέα αποκτήματα  Μπιέλ και Ρέτσο. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραντζέλοβιτς, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Ο Ιωνικός από την πλευρά μπορεί να είναι το αουτσάιντερ στον αγώνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να παραδοθεί αμαχητί. Οι Νικαιώτες την 1η αγωνιστική ηττήθηκαν δύσκολα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με 1-0, ενώ την 2η αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό εντός έδρας.

Στα αγωνιστικά ο Δημήτρης Σπανός θα έχει μαζί του 21 παίκτες και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ποιόν παίχτη θα κόψει.

Η αποστολή του Ιωνικού: Λευτέρης Χουτεσιώτης, Αρμάντο Περλέσι, Κώστας Τσιριγώτης, Φαμπιάν Αντούνες, Ρέτζι Οφόσου, Ζινεντίν Μασάς, Νίκος Ιωαννίδης, Χαβιέ Μεντόσα, Σωτήρης Κοκκίνης, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Σερβιλάκης, Γιώργος Μύγας, Αλεξίς Ρομαό, Φεντερίκο Μίλο, Μάξι Λοβέρα, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, Αίας Άοσμαν, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Χρήστος Ελευθεριάδης, Βασίλης Μάντζης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code