ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης : Αναζητώντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν



 Η Λαμία φιλοξενεί τους Αρκάδες στο πρώτο χρονικά  ματς της 3ης αγωνιστικής της Superleague (17:45, Cosmote Sports) όπου οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη .

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα πρέπει να νιώθει αδικημένη από τα πρώτα δύο παιχνίδια της χρονιάς , αφού με την ΑΕΚ , παρότι ηττήθηκε με 3-0 έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος , όπου αστόχησε σε πέναλτι , ενώ με τον ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε κερδίσει αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες της . 

Η Λαμία θα πρέπει να μειώσει τα αμυντικά της λάθη και να βρει ένα γκολ στις στιγμές που θα δημιουργήσει . Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να ''κατεβάσει'' την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους : Σαράνοφ στο τέρμα . Σιμόν δεξιά και Γκοράνοφ αριστερά στην άμυνα . Στα στόπερ οι Αντέτζο και Κορνέζος .Μπεχαράνο , Σλίβκα στα αμυντικά χαφ . Νούνιεζ , Τσιλούλης στα εξτρέμ και ο Ντε Βινσέντι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μανούσο .

Από την πλευρά του ο Ηρακλής Μεταξάς είδε  την ομάδα του να βγάζει αντίδραση την πρώτη αγωνιστική και να ανατρέπει το εις βάρος του 3-1 εναντίον του Βόλου , ενώ τη δεύτερη αγωνιστική ο Αστέρας έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση αλλά έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Ολυμπιακό , σε ένα παιχνίδι που σηκώνει πολύ κουβέντα εξαιτίας του ακυρωμένου γκολ των Αρκάδων . Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ θα στερηθεί τους Μουνάφο, Σίτο, Βαλιέντε, Κρέσπι και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους : Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια . Κάρμονα δεξιά και Άλβαρεζ αριστερά στην άμυνα. Καστάνιο και Πίτσου στα στόπερ . Ζουκάνοβιτς και Στάνκο στα χαφ .Ριέρα, Μπερτόγλιο, Τιλίκα πίσω από τον Μπαράλες .

Διαιτητής: Αγγελάκης

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης, Σάββας

Τέταρτος: Κατοίκος

VAR: Περράκης, Σαμοΐλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code