ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Βόλος ΝΠΣ: Ψάχνει την νίκη χωρίς να πιεστεί ο γηπεδούχος, για την έκπληξη ο Βόλος


 Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Βόλο ΝΠΣ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 18:30. 

Ολυμπιακός: Η ομάδα του Κορμπεράν προέρχεται από μία καλή εμφάνιση κόντρα στην Ναντ, στην οποία όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι καθώς ηττήθηκε με 2-1 στο τέλος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα έχει βρει τα πατήματα του καθώς μετά την λευκή ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, πήρε νίκη κόντρα στον Ιωνικό με 3-1. Για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη για τον Ισπανό προπονητή υπάρχουν σημαντικές απουσίες καθώς δεν υπολογίζονται οι Χουάνγκ και Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ από την άλλη στην διάθεσή του τέθηκαν ο Γιαν Εμβιλά, ο Βρσάλικο, αλλά και ο Αγκιμπού Καμαρά. Στην αποστολή δεν θα βρίσκεται και το μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού, ο Μαρσέλο που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, αλλά είναι ανέτοιμος να αγωνιστεί. 

Βόλος ΝΠΣ: Η ομάδα της Μαγνησίας αποτελεί μια περίεργη περίπτωση καθώς ήταν η πρώτη ομάδα στην σεζόν όπου άλλαξε τον προπονητή της και πορεύεται στον πάγκο με υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Μπράτσο. Στις 3 πρώτες αγωνιστικές ο Βόλος έχει μία ισοπαλία με τον Αστέρα με 3-3, μία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 0-1 και μία ήττα από τον ΟΦΗ 0-1 και ψάχνει την έκπληξη κόντρα στον Ολυμπιακό, με σκοπό να πάρει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό μπήκαν στην αποστολή για πρώτη φορά τα καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπάτοκιο και Οζέγκοβιτς.

Στην Βαθμολογία ο γηπεδούχος Ολυμπιακός βρίσκεται στην 5η θέση με 7 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Βόλος βρίσκεται στην 8η θέση με 4 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές. Στο κομμάτι της προϊστορίας ο Ολυμπιακός στις 6 φορές που έχει αντιμετωπίσει τον Βόλο ανεξαρτήτως έδρας έχει 5 νίκες και μια ισοπαλία. Στην έδρα του ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο έχει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. 

Οι αποστολές των 2 ομάδων: 

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Βρσάλικο, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Μπα, Άβιλα, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Μπόουλερ, Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Ροντρίγκες, Αραμπί, Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Βόλος ΝΠΣ: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Τάχατος, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Τσέλιος, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Μπατόκιο, Οζέγκοβιτς, Σταμένκοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code