ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Βόλος ΝΠΣ: Πάλεψε, πίεσε αλλά μόνο ισοφάρισε (1-1)


 Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Βόλο ΝΠΣ στο στάδιο ''Γ. Καραϊσκάκης'' στις 18:30 με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς. 

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό και τον Βόλο με 1-1, με τους Πειραιώτες να μην μπορούν να πάρουν την νίκη. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης ήταν η ομάδα του Βόλου. Πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Ολυμπιακού στο 3' με ένα από το Εμβιλά, απέκρουσε ο Κλέιμαν. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, έχασε και μία ευκαιρία από την δεξιά πλευρά με τον Μπόουλερ. Στο 10' μία πολύ ωραία μπαλια με στόχο τον Μπόουλερ βγήκε ο Κλέιμαν και έδιωξε με το κεφάλι μακριά από την περιοχή. Στο 11΄ η ομάδα τπυ Βόλου έκανε ένα σουτ με τον Άλχο, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από τα δοκάρια του Βάτλσικ. το 16' ο Ντέλετιτς έκανε ένα σουτ από μακριά, η μπάλα πέρασε έξω μακριά από την εστία και δεν απείλησε. Στο 19 ο Βόλος συνέχισε να πιέζει και έχασε ακόμα μία ευκαιρία με τον Φερνάντες να πλασάρει έξυπνα από τα δεξιά η μπάλα πέρασε έξω και παρέμεινε το 0-0. Ο Βαλμπουενά έχασε μία ακόμα ευκαιρία με το παιχνίδι σιγά-σιγά να βρίσκει ρυθμό, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πετύχουν ένα γκολ πρώτοι. Στο 29' ο Βόλος ήταν αυτός που τελικά κατάφερε να βάλει το γκολ, μετά από πολύ ωραίο τακουνάκι από τον Οζέγκοβιτς, ενώ ο Φερνάντες του έβγαλε εξαιρετική πάσα, αφού πρώτα πέρασε τον Ρέαμπτσιουκ, 0-1. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ήθελε να φτάσει στην ισοφάριση και πίεσε. Τεράστια ευκαιρία με τον Χουάνγκ για τον Ολυμπιακό, που πήρε μία κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε κάτι. Αρκετά νευρικός ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι, ο Βόλος προσπαθούσε να παίξει το παιχνίδι του. Έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος με τον Βόλο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 0-1. 

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα αυτήν την φορά ήταν ο Ολυμπιακός που βρισκόταν πίσω στο σκορ στα πρώτα 45 λεπτά. Τρεις αλλαγές από τον Κάρλος Κορμπεράν στο ημίχρονο, με σκοπό να γίνει η εικόνα της ομάδας καλύτερη. Σουτ στο 50' με τον Μπιέλ, αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Κλείμαν. Πίεσε παρά πολύ ο Ολυμπιακός και είχε την κατοχή της μπάλας περισσότερο. απίστευτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Βαλμπουενά να σουτάρει, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα του Βόλου. Ακόμα μία χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ελ Αραμπί στο 56' με κεφαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο μισό γήπεδο το παιχνίδι με τον Βόλο να αμύνεται σθεναρά και να ψάχνει να βρει επιθέσεις στις αντεπιθέσεις. απίστευτη ευκαιρία και δοκάρι για τον Ολυμπιακό μετά από κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 70'. Στο 77' ο Ελ Αραμπι έκανε το 1-1 μετά από πολύ ωραίο και δυνατό σουτ στην κίνηση με το αριστερό. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πίεσε και για την ολική ανατροπή και το 2-1, έναν Βόλο που αμυνόταν συνεχώς. Ακόμα μία χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ντε Λα Φουέντε στο 88', παρέμεινε το 1-1. 

Ολυμπιακος: Βατσλίκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο (Άβιλα 46'), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε , Μπόουλερ (Ροντρίγκες 68'), Βαλμπουενά (Ντε Λα Φουέντε 78') , Μασούρας (Μπιελ 46'), Ουί-Τζο Χουάνγκ (Ελ Αραμπί 46')

Πάγκος: Τζολάκης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Αραμπί, Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά, Ντε Λα Φουέντε, Άβιλα, Ροντρίγκες

Βόλος ΝΠΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης (Μεταξάς 78'), Μεθκίδα (Φερνάντεζ 57'), Μπαριέντος (Μπατόκιο 84'), Φερνάντες, Ντέλετιτς (Ματίγια 73'), Οζέγκοβιτς (Πίρινεν 85')

Πάγκος: Παπαδόπουλος, Ουές, Λυμπεράκης, Μεταξάς, Ματίγια, Πίρινεν, Φερνάντεζ, Μπατόκιο, Σταμένκοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code