ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παίρνει τον Ξέκα ο Παναθηναϊκός!



 Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής για την θέση «8»  βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πορτογάλο μέσο Ξέκα, όπου έμεινε ελεύθερος απο την Λιλ, ενώ ήταν μέλος και της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα 2022-21.


Ο 27χρονος πορτογάλος μέσος έχει μείνει ελεύθερος στην αρχή του καλοκαιρού απο την Λιλ και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Γαλατασαράι να εμφανίζεται πολύ κοντά στην απόκτησή του τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ρεπορτάζ απο την Τουρκία τον συνέδεαν και με τον Παναθηναϊκό.

Όπως όλα δείχνουν η συμφωνία με την Γαλατά δεν ήρθε ποτέ και έτσι ο Ξέκα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στην Ελλάδα για να κλείσει την μεταγραφή του στο Τριφίλλι. Ο πορτογάλος μέσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με τον Παναθηναϊκό, και θα προσδώσει λύσεις στο κέντρο της ομάδας, καθώς μπορεί να αγωνιστεί άνετα τόσο στην θέση 8 όσο και σαν 6άρι.

Ο 27χρονος Πορτογάλος έχει χρηματική αξία που ανέρχεται στα 9 εκατ. ευρώ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Πορτογαλικό και Γαλλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Ντιζόν και Μπράγκα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code