ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-ΠΑΟΚ (21:30): Ώρα ντέρμπι στο "Κλεάνθης Βικελίδης"!


Στη Θεσσαλονίκη φιλοξενείται το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Super League 1 (και πρώτο για την φετινή χρονιά), με τον Άρη να υποδέχεται τον συμπολίτη ΠΑΟΚ (04/09, 21:30)!

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από την ήττα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (3-1) και την απόλυση του Χερμάν Μπούργος από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Απόψε, κόντρα στον Δικέφαλο με υπηρεσιακό προπονητή τον Αποστόλη Τερζή θέλει να βγάλει αντίδραση και να κάνει το ιδανικό restart στη σεζόν με νίκη στο ντέρμπι της πόλης. Στα αγωνιστικά πλάνα, ο κόουτς Τερζής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Λουίς Πάλμα, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός έμειναν επίσης και οι Χαΐροβιτς, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης και Παναγίδης.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Σγουρός.

Στην αντίπερα όχθη, ο Δικέφαλος προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με το... buzzer beater του Κάλεντ Νάρεϊ στο 90+7' (2-1) και έχει ξεκινήσει με το 2/2 στο πρωτάθλημα. Επιθυμία όλων στο στρατόπεδο των "ασπρόμαυρων" είναι η νίκη στο ντέρμπι της πόλης και το 3/3 με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας (μαζί με τον Παναθηναϊκό). Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει ένα δύσκολο και συνάμα απαιτητικό παιχνίδι για την ομάδα του κόντρα σε έναν αντίπαλο που άλλαξε προπονητή και ψάχνει διακαώς την νίκη μπροστά στο κοινό του. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο προπονητής του Δικεφάλου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών (πέρα από τους Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ), έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Ρικάρντο, Ράφα Σοάρες, Σάστρε, Κουαλιάτα και Κούτσιας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Τόμας, Ολιβέιρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code