ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Παναιτωλικός (18:30, Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου)


Και οι δύο αποψινοί μονομάχοι έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στη φετινή Super League.

Ο γηπεδούχος Ατρόμητος, προέρχεται από ήττα στην τελευταία φάση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει με 3-1 του κακού ως τώρα ΟΦΗ.

Από την άλλη, οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον δικέφαλο του Βορρά, όμως η περασμένη αγωνιστική πήγε καλύτερα κι από ό,τι περίμεναν κι έτσι ήρθε το 3-1 εις βάρος του -ανεβασμένου σε προσδοκίες φέτος- Άρη.

Οι δύο ομάδες που, δεδομένης της κατάστασης στο πρωτάθλημα, έχουν ως πρωταρχικό στόχο τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, θα καταβάλλουν έντονη προσπάθεια -με βάση τη λογική- για το τρίποντο σήμερα.

Για τους Περιστεριώτες, υπάρχει η σημαντική απουσία του τιμωρημένου Κιβρακίδη, όμως θα πάρουν το ''βάπτισμα του πυρός'' οι νεοαποκτηθέντες Κεσχρίντα και Φριντζόνσον.

Για τον φιλοξενούμενο Παναιτωλικό, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας ο Δημήτρης Κολοβός, επιστρέφει ο Μάρτενσον, αλλά θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Ντίας και ο Μόρσεϊ, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑτρόμητοςΓιαννιώτης, Μάριτς, Κεσχρίντα, Αθανασίου Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

ΠαναιτωλικόςΑνέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Λιάβας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code