ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος - ΟΦΗ : Να συνεχίσει ο ένας, να αντιδράσει ο άλλος


 Βόλος και ΟΦΗ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα (19:00) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, στο στάδιο του Πανθεσσαλικού.

Με διαφορετική εκκίνηση για κάθε μία από τις δύο ομάδες, ο Βόλος υποδέχεται εντός έδρας τον ΟΦΗ, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι με φόρα από την περσινή, πολύ καλή τους παρουσία στο πρωτάθλημα, έχουν κάνει δυναμική εκκίνηση και στο φετινό, έχοντας 4 βαθμούς στους δύο πρώτους αγώνες. Η εκτός έδρας μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, ακολούθησε μετά από μια εντυπωσιακή... ισοπαλία (3-3) στην πρεμιέρα, απέναντι στον Αστέρα, με τους Θεσσαλούς να στέλνουν μήνυμα πως και φέτος θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. 

Σήμερα φιλοξενούν τον ΟΦΗ με στόχο να συνεχίσουν να δείχνουν το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, συνδυάζοντας το καλό ποδόσφαιρο αποδίδουν με το δεύτερο τρίποντο τους στο πρωτάθλημα. 

Αντίθετα, ο ΟΦΗ μετράει ήδη δύο ήττες απέναντι σε Ατρόμητο (3-1) και Παναθηναϊκό (0-2) σε ισάριθμες αγωνιστικές, παρουσιάζοντας αγωνιστικά προβλήματα, τόσο στην αμυντική του γραμμή, όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Στο στρατόπεδο των Κρητικών υπάρχει μεν προβληματισμός αλλά και αισιοδοξία, πως τα δύο αυτά παιχνίδια ήταν απλά μια κακή παρένθεση και η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια θα βελτιωθεί, παρουσιάζοντας ένα καλύτερο πρόσωπο και θυμίζοντας την περσινή πολύ καλή ομάδα. 

Ο όμιλος ταξιδεύει σήμερα στον Βόλο με στόχο να παρουσιάσει αφενός μια καλύτερη και βελτιωμένη εικόνα, παίρνοντας παράλληλα και τους πρώτους βαθμούς στην διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, κατεβαίνοντας πάνοπλη στον σημερινό αγώνα και έχοντας μόνο τον νεοαποκτηθέντα Μπατόκιο εκτός αποστολής. 

Ο Κλέιμαν θα βρίσκεται στα γκόλποστ με τετράδα στην άμυνα τους Αλχο, Σιέλη, Εσκοβάλ και Λούνα. Η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Τσοκάνη, Μπαριέντος και Π. Φερνάντες. Ντέλετιτς και Β. Φερνάντες θα αγωνιστούν στα φτερά, με μοναδικό προωθημένο τον Φάν Βέερτ. 

Από την άλλη, πολλά και σημαντικά πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Νίκος Νιόμπλιας για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Τοράλ, Νέιρα, Τσιλιανίδη, Ντούρμισάι και Μπαλογιάννη. 

Ο Στέφενς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Μαρινάκη, Βούρο, Γιοχού και Τοράρισον. Ντιουσέ και Μεγιάδο θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ, με τον Μπουζούκη να έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Λάρσον και Καμάου θα είναι τα δύο εξτρέμ, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με τον Ντικό να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code