ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Παναιτωλικός : Μάχη στο Γεντί Κουλέ, με καλή ψυχολογία εκατέρωθεν

 


Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής, ΟΦΗ και Παναιτωλικός κοντράρονται σήμερα (19:00)στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης του Ηρακλείου.

Στην πρεμιέρα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ο ΟΦΗ υποδέχεται το απόγευμα τον Παναιτωλικό στο Γεντί Κουλέ. 

Ο γηπεδούχος ΟΦΗ, μετά το νοθρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική, στην έδρα του Βόλου, κάνοντας παράλληλα και βαθμολογικό σεφτέ, με τους πρώτους του βαθμούς στην διοργάνωση. 

Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια, έχοντας ξανά πολλές και σημαντικές απουσίες, θέλει να διπλασιάσει σήμερα τις νίκες του στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ανταγωνιστικός για δεύτερο σερί ματς. 

Από την άλλη, οι Αγρινιώτες προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία στο Περιστέρι (1-1) με αντίπαλο τον Ατρόμητο, μετά από την εντός έδρας μεγάλη νίκη (3-1) του απέναντι στον Άρη. 

Σήμερα, το σύνολο του Νίκου Αναστασίου, θέλει να συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, παραμένοντας στο ίδιο μοτίβο με τις προηγούμενες αγωνιστικές, κάνοντας παράλληλα και ότι καλύτερο μπορεί, από θέμα συγκομιδής βαθμών. 

Αγωνιστικά 

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί η ομάδα του ΟΦΗ, αφού ο Νίκος Νιόμπλιας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Τοράλ, Μεγιάδο, Νέιρα, Λάρσον, Ντουρμισάι, Γιαννούλη και Τσιλιανίδη.

Από την άλλη, ο Νίκος Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βαρόνε, Τσιγγάρα και Μάλη, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code