ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1


Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, φτάνοντας αμφότεροι τους 4 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να χάνουν περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν το ματς.

                                                                      Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

To παιχνίδι στο Περιστέρι ξεκίνησε με τον Κρις Κόλμαν να παρατάσσει στον αγωνιστικό χώρο τον γκολκίπερ Γιαννιώτη, στην άμυνα τον νεοαποκτηθέντα Κεσχρίντα, τον Σουάρεθ, τον Χατζηισαϊα και τον Ντε Μποκ. Μπροστά τους οι Γκονζάλες, Κουέν, ακόμα πιο μπροστά τους Μουνίθ, Ροτάριου, Κιάρτανσον και προωθημένος ο Ρομπαϊγ στο αγαπημένο του 4-2-3-1.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του, επιλέγοντας κι εκείνος τον ίδιο σχηματισμό, με Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, Αποστολάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, Κορνέλιους και Λάρσον κεντρικό αμυντικό δίδυμο και Χατζηθεοδωρίδη στα αριστερά. Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Μλάντεν και Ντέιμπι Φλόρες, μπροστά τους Σενκέλια, Ντουάρτε και Νταγκό. Μόνος μπροστά ο Νίκος Καρέλης.

Το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου δεν γέμισε από κόσμο, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 100 φίλοι του Παναιτωλικού ταξίδεψαν μέχρι την πρωτεύουσα για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Τα πρώτα 6-7 λεπτά πέρασαν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες με αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 8ο λεπτό. Ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ από τα δεξία, ο Μουνίθ το εκτέλεσε με γέμισμα και ο Κιάρτανσον δεν βρήκε για λίγα εκατοστά την μπάλα, η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Η επόμενη προσπάθεια απειλής άργησε περίπου ένα τέταρτο. Στο 23ο λεπτό, μετά από κόρνερ για τους γηπεδούχους, ο Ντε Μποκ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

O Aτρόμητος πήρε παραπάνω μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε μία ακόμη φάση με το σουτ του Ροτάριου να περνάει εξώ.

Παρά την εντεινόμενη πίεση του Ατρομήτου, ο Παναιτωλικός ευτύχησε να προηγηθεί στο 33ο λεπτό! Στην πρώτη φάση από πλευράς φιλοξενουμένων, ο Καρέλης μετά από αμυντική ανισορροπία βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη και με όμορφο πλασέ τον νίκησε για το 1-0!

Το παιχνίδι έγινε αμέσως ''ροντέο''! Στο 35ο λεπτό, ο Ντουάρτε έκανε σκληρό μαρκάρισμα, ο Σιδηρόπουλος τον απέβαλε αλλά μέσω VAR άλλαξε την απόφασή του, μετατρέποντας την κόκκινη κάρτα σε κίτρινη!

Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ πάνω στον Σουάρεθ αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης διαφώνησε κι έτσι το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Κεσχρίντα έκανε επικίνδυνη σέντρα-σουτ και ο Ανέστης έδιωξε σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία τελική του πρώτου ημιχρόνου στο Περιστέρι. 

Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδητήρια με το σκορ στο 0-1 υπέρ του Παναιτωλικού.

                                                                     B' HMΙΧΡΟΝΟ

Οι δύο προπονητές παρέταξαν τις ομάδες τους χωρίς αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις 5 λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους, ο Ατρόμητος έφτασε απροειδοποίητα στην ισοφάριση! Ο Αντρέας Κουέν με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Ροτάριου κι εκείνος με δυνατό πλασέ νίκησε τον Ανέστη για το 1-1 στο 51ο λεπτό.

Στο 58ο λεπτό, ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αγρινιωτών, Δημήτρη Κολοβό να μπαίνει στη θέση του Σενγκέλια.

Στο 72' Λιάβας και Χουχούμης αντικατέστησαν τους πλάγιους μπακ Αποστολάκη και Χατζηθεοδωρίδη.

Στο 76ο λεπτό, ο Κρις Κόλμαν θα απαντήσει με την πρώτη του αλλαγή. Ο Μαυρομμάτης θα πάρει τη θέση του Σουάρεθ και τρία λεπτά αργότερα οι Φριντζόνσον και Τζοβάρας θα αντικαταστήσουν τους Μουνίθ και Ρομπαϊγ.

Το ματς έχει αποκτήσει, μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο έναν πολύ υποτονικό ρυθμό. Την ηρεμία έρχεται να ταράξει στο 83ο λεπτό ο Ροτάριου με σουτ το οποίο θα αποκρούσει ο Χουχούμης προτού η μπάλα φτάσει στον Γιαννιώτη.

Ένα λεπτό μετά, ο Νταμπό θα παραχωρήσει τη θέση του στον Μάρτενσον για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Στο 2ο από τα 4 λεπτά των καθυστερήσεων, ο Τζαβίδας επιχείρησε γυριστό σουτ με τον Ανέστη να μπλοκάρει δύσκολα στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σημειώσει κι ένα δεύτερο γκολ ωστόσο το τριπλό σφύριγμα της λήξης από τον Σιδηρόπουλο άφησε τις δύο ομάδες ισόπαλες και ισόβαθμες στους 4 βαθμούς.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code