ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος - ΟΦΗ 0-1 : Σπουδαίο διπλό με υπογραφή Διαμαντή


Σπουδαίο διπλό για τον ΟΦΗ στην έδρα του Βόλου με 0-1. 

Με χρυσό σκόρερ τον Διαμαντή στο 5' μετά από κόρνερ του Λάρσον, ο όμιλος πήρε σημαντική νίκη στο Πανθεσσαλικό στάδιο απέναντι στον Βόλο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. 

Πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Νίκου Νιόμπλια ενώ ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας του Βόλου, που παρέμεινε στους 4 βαθμούς. 

Το παιχνίδι 

Ιδανικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης : Ο Λάρσον εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, βρήκε τον Διαμαντή, ο οποίος με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κλέιμαν, γράφοντας το 0-1.

 Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 28' με τον Μπάριεντος, που βρέθηκε σε επικίνδυνο σημείο μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, με τους αμυντικούς των Κρητικών να διώχνουν την μπάλα την τελευταία στιγμή.

Στην επόμενη φάση, ο Ντικό έφυγε επικίνδυνα στην αντεπίθεση, πέρασε και τον Κλέιμαν, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Το δυνατό σουτ του Φερνάντες στο 30', δεν ανησύχησε τον Στέφενς.

Στο 77' ο όμιλος έμεινε με 10 παίχτες, μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Λάρσον στον Φερνάντες.

Καλή στιγμή για τον Βόλο στο 78' με τον Μπάριεντος, που βρέθηκε σε επικίνδυνη θέση μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τον Στέφενς. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μεσκίδα να χάσει ευκαιρία, με την μπάλα από το σούτ του να καταλήγει στην αγκαλιά του γκολκίπερ των Κρητικών.

Ευκαιρία για τον Βόλο στο 94 με τον Μεσκίδα να βρίσκεται πλεονεκτική θέση, αλλά το σούτ που επιχείρησε κόντραρε στα πόδια του Βούρου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code