ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-ΠΑΟΚ 0-0: Ντέρμπι με τα... όλα του αλλά χωρίς νικητή!


Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και το σκληρό παιχνίδι, Άρης και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0), με τις δύο ομάδες να χάνουν και αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν (με τον Άρη να έχει τις σπουδαιότερες, όπως το χαμένο πέναλτι του Γκρέι).


Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι για τον Δικέφαλο, ο οποίος απείλησε με τον Νάρεϊ αρχικά, όμως το σουτ του απομακρύνθηκε από τον Μαζικού, ενώ στο κόρνερ που ακολούθησε ο Ίνγκασον πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ (3'). Ο Άρης "απάντησε" στις επικίνδυνες φάσεις όταν ο Τσαούσης δεν γύρισε σωστά την μπάλα στον Κοτάρσκι, ο Κουλιεράκης την άφησε και ο Ματέο Γκαρσία επωφελήθηκε κλέβοντας, χωρίς όμως να προλάβει να σουτάρει ή να γυρίσει στον αμαρκάριστο Μαντσίνι, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να μπλοκάρει (7'). Σουτ του Ντουκουρέ πέντε λεπτά αργότερα, δεν ανησύχησε ο Κοτάρσκι. Στο 27ο λεπτό η επόμενη φάση για τους φιλοξενούμενους, με την κεφαλιά του Αουγκούστο μετά το κόρνερ του Νάρεϊ να καταλήγει άουτ. Καλή στιγμή για τον Άρη, με το σουτ του Μαντσίνι μετά από προσωπική ενέργεια να καταλήγει σε κόρνερ μετά από επέμβαση του Κοτάρσκι (34'). Νέα φάση για τους κιτρινόμαυρους και πάλι με τον Μαντσίνι, ο οποίος εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση, με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο του Δικεφάλου (45+2'). Ημίχρονο στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη απειλητική στιγμή στο δεύτερο μέρος το τακουνάκι του Μανού Γκαρθία, το οποίο έφυγε μακριά από τη εστία του Κοτάρσκι (47'). Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Μπράντον Τόμας να κάνει την προβολή στη σέντρα του Ζίφκοβιτς και τον Κουέστα με μια μεγάλη επέμβαση να διώχνει σε κόρνερ σώζοντας την ομάδα του (49').  Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι. Ο Εμπακατά μπήκε στην περιοχή από δεξιά με τον Κουλιεράκη να τον ανατρέπει! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντρέ Γκρέι, ο οποίος νικήθηκε από τον Κοτάρσκι! Μεγάλη επέμβαση από τον νεαρό γκολκίπερ του Δικεφάλου, ο οποίος κρατάει το 0-0. Δύο λεπτά αργότερα με νέα επέμβασή του λέει "όχι" στον Μανού Γκαρθία, στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ! Ο ΠΑΟΚ άνοιξε τον "χορό" των μεγάλων ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τόμας και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τους Γκρέι (χαμένο πέναλτι) και Μανού Γκαρθία. Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Γκρέι να κάνει το σουτ και τον Κουλιεράκη να προλαβαίνει και να διώχνει σε κόρνερ (61'). Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν υπήρξαν σημαντικές φάσεις, καθώς κυριάρχησε το δυνατό παιχνίδι και οι τσακωμοί. Τελευταίο σφύριγμα στο Κλεάνθης Βικελίδης με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).



Άρης (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντιόπ (46' Νταμπό), Ντουκουρέ, Ματέο Γκαρσία (81' Ζερβίνιο), Μανού Γκαρθία (69' Ιτούρμπε), Μαντσίνι (81' Καμάτσο), Γκρέι (63' Πάλμα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύραντζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (59' Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ντάντας (59' Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ, Ζίφκοβιτς (73' Ελ Καντουρί), Μπράντον Τόμας (63' Ολιβέιρα).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code