ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Λαμία: Δοκάρια αστο-Χ-ίας (0-0)



Με τον Ατρόμητο να έχει την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά και την ομάδα της Λαμίας να ανεβαίνει στο δεύτερο μέρος, καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν αποτελεσματική μπροστά στις εστίες, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ, με κάθε μια από αυτές να έχει από ένα δοκάρι και να μοιράζονται τους βαθμούς, σε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει δίκαιο και για τους δύο.


Πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται την Λαμία, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την περασμένη αγωνιστική μία εμφατική νίκη στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό με 4-1 και να βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, ενώ η Λαμία προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και βρίσκεται 12η θέση με μόλις δύο βαθμούς.


 Α' ημίχρονο

Η Λαμία ξεκίνησε βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς κρατούσε  αρκετά εύκολα την κατοχή της μπάλας, επιτρέποντας τον Ατρόμητο να απειλήσει στα πρώτα λεπτά μονάχα από απόσταση με τα σουτ των Κλωναρίδη στο 11' και Ρομπάιγ στο 19' να μπλοκάρονται χωρίς να δημιουργείται κάποια μεγάλη φάση. Ακριβώς στο 20λεπτο ο Κλωναρίδης προσπάθησε να κερδίσει τον Σαράνοβ αλλά την μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στην μισή ώρα αγώνα ο Γκονζάλεθ προσπάθησε να απειλείσει, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του να φεύγει λίγο πάνω από την εστία. Στην συνέχεια η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι, κερδίζοντας αρκετές μπάλες στον χώρο του κέντρου και προσπαθώντας να διασπάσει την άμυνα του Ατρομήτου, με τις επιθετικές της προσπάθειες όμως να σταματάνε στην άμυνα της ομάδας του Περιστερίου ή στον εξαιρετικό και σήμερα Γιαννιώτη. Ο Ατρόμητος στόχευσε αρκετές φορές να βγει σε αντεπιθέσεις για να βρει απροετοίμαστη την ομάδα της Λαμίας, με τον Κλωναρίδη στο 36' να φτάνει και πάλι κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του να περνάει ψηλά από την εστία του Σαρανοβ, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού συνεργάστηκε μέσα στην περιοχή της Λαμίας με τον Κιάρτανσον, με τον τελευταίο να καθυστερεί να σουτάρει και να κόβεται την τελευταία στιγμή, και τις δύο ομάδες να πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια.


Β' ημίχρονο

Η Λαμία μπήκε με άλλη ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να βρει το γκολ που θα την χαρίσει την πρώτη νίκη, με την μεγαλύτερη της ευκαιρία να έρχεται μόλις μερικά λεπτά μετά το ξεκίνημα όταν ύστερα από γέμισμα από δεξιά ο Ντε Βινσέντι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη και στην συνέχεια της φάσης το σου του Μανούσου να μπλοκάρετε εύκολα απο τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος δεν είχε την φρεσκάδα και την ενέργεια με την πρώτη του ευκαιρία να έρχεται στο 68' με ένα σουτ του Κεσχρίντα να φεύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια χωρίς να απειλήσει. Η Λαμία συνέχισε την πίεση σε ολόκληρο το γήπεδο, με αυτήν να αποφέρει αρκετές κερδισμένες μονομαχίες και δεύτερες μπαλιές, όπου μέσα από αυτήν ο Σουάρεθ έκανε λάθος γύρισμα μέσα στην περιοχή αλλά τον Γιακουμάκη να μην προλαβαίνει να το εκμεταλλευτεί και τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει πριν γίνει επικίνδυνος. Ο ρυθμός όσο παιρνούσανε τα λεπτά έπεφτε συνεχώς, χωρίς να υπάρχουν μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα όπου λίγο έλειψε ο Ατρόμητος να κλέψει το τρίποντο, με τον Γκονζάλες να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σαράνοβ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, την μπάλα να κοντράρει στον τερματοφύλακα της Λαμίας και αυτή να βρίσκει ξανά στο δοκάρι πριν τελικά να την διώξει η άμυνα της Λαμίας και να απομακρύνει τον κίνδυνο, και τον διαιτητή να σφυρίζει την λήξη του αγώνα.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Κεσχρίντα, Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον, Κουέν, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Σλίβκα, Ντε Βινσέντι, Μανούσος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code