ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Formula 1: Νίκη για Verstappen - καταστροφή για την Ferrari


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό της σεζόν της Formula 1, καθώς το GP της Ουγγαρίας προσέφερε άπλετο θέαμα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Russell να διατηρεί την πρωτοπορία μετά την εκκίνηση, και την ίδια στιγμή ο Verstappen ξεκινούσε την προσπάθεια ανάκαμψης από την 10η θέση. Οι δύο Ferrari διατήρησαν τις θέσεις τους και επιδίωξαν να διεκδικήσουν τα ηνία του αγώνα.

Στην εξέλιξη του αγώνα, ήταν φανερό πως τα 6 πρώτα μονοθέσια των μεγάλων ομάδων είχαν πολύ καλό ρυθμό και θα έδιναν μια μεγάλη μάχη για την νίκη. Κάπου εδώ όμως το όνειρο της Ferrrari για κατάκτηση της καρό σημαίας εξανεμίστηκε, διότι τα αλλεπάλληλα λάθη στην στρατηγική της ομάδας στέρησαν από τους οδηγούς της τις όποιες πιθανότητες επικράτησης.

Την ίδια στιγμή, τα "ασημένια βέλη" με τους Hamilton και Russell βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και ακόμα και αν δεν είχαν την ξεκάθαρη ευκαιρία για να πανηγυρίσουν την νίκη, ανέβηκαν στο δεύτερο και τρίτο σκαλί του βάθρου αντίστοιχα, δίνοντας έτσι συνέχεια στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων στους τελευταίους αγώνες.

Έτσι λοιπόν, η Red Bull απέδειξε για άλλη μια φορά πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και εκτελώντας για ακόμη έναν αγώνα μια εξαιρετική στρατηγική, έδωσε την ευκαιρία στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Max Verstappen να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη. Με αυτόν τον τρόπο ο Ολλανδός διεύρυνε την διαφορά του από τον δεύτερο στην βαθμολογία Leclerc στους 80 βαθμούς και δείχνει έτοιμος να βάλει γερές βάσεις για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Σε ό,τι αφορά τους κατασκευαστές με την σημερινή διπλή παρουσία της στο βάθρο η Mercedes έκανε μεγάλο βήμα στην μάχη για την δεύτερη θέση στην βαθμολογία.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον μαγικό κόσμο της Formula 1για το GP του Σπα στο Βέλγιο αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, στις 26 Αυγούστου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code