ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Νέσμπεργκ!


Στη Θεσσαλονίκη έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης (2/8) ο επικείμενος κεντρικός αμυντικός των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Νέσμπεργκ, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στον Δικέφαλο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η επισημοποίηση της μεταγραφής του Ιβάν Νέσμπεργκ στο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, δεδομένου ότι ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Βαλερένγκα έχει συμφωνήσει με τους «ασπρόμαυρους» από τα μέσα Ιουνίου ενόψει των πρώτων ημερών του Αυγούστου, με την υποσημείωση ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η ανακοίνωσης της μεταγραφής του την Τρίτη (02/08).

Αξίζει να επισημανθεί ότι ένα απρόοπτο με τις πτήσεις, καθυστέρησε κατά μερικές ώρες την άφιξή του στη συμπρωτεύουσα, με τον 27χρονο στόπερ να βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα με ορίζοντα την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, έχοντας συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας με τους Θεσσαλονικείς.

Ως εκ τούτου, ο επικείμενος κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου πρόκειται να προστεθεί στη λίστα των νεοαποκτηθέντων μετά τους Νίκολας Κουαλιάτα, Ράφα Σοάρες, Γιάννη Κάργα, Τιάγκο Ντάντας, Ντόμινικ Κοτάρσκι, Αντρέ Ρικάρντο, Μπράντον Τόμας και Κάλεντ Νάρεϊ.

Μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ τη χθεσινή (01/08) μέρα απέστειλε το τελευταίο του μήνυμα τόσο στη Βαλερένγκα, όσο και στους φιλάθλους του συλλόγου, συμπληρώνοντας πως το κεφάλαιό του στη Νορβηγία παραμένει ανοιχτό!

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

«Μετά από 22 χρόνια στην οικογένεια της Βαλερένγκα, ήρθε η σειρά μου να πω ευχαριστώ.

Ήμουν τεσσάρων ετών, όταν έβαλα τη φανέλα της Βαλερένγκα για πρώτη φορά και έπαιξα τον πρώτο μου ποδοσφαιρικό αγώνα με το σύλλογο της καρδιάς μου. Με καλούς συμπαίκτες και με τον πατέρα μου προπονητή, όλα είχαν μπει σε σειρά για να γίνω ποδοσφαιριστής.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στη Βαλερένγκα, βρήκα έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, που με βοήθησαν και με υποστήριξαν με κάθε τρόπο. Όλοι, από προπονητές, πρώην συμπαίκτες, φυσιοθεραπευτές, εθελοντές, φιλάθλους και ανθρώπους της διοίκηση. Με αυτούς τους ανθρώπους, δημιουργήσαμε υπέροχες εμπειρίες που θα τις έχω μαζί μου για μια ζωή. Μία πραγματική οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στο σύλλογο γιατί με φρόντιζαν για πάνω από δύο δεκαετίες και μου έδωσαν την ευκαιρία να πετύχω ως ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’αυτό.

Θέλω να πω ένα επιπλέον ευχαριστώ στους φιλάθλους και όλους όσοι με βοήθησαν στο τελευταίο μου παιχνίδι (προς το παρόν). Είναι μία αξέχαστη στιγμή για μένα και την οικογένεια μου, γιατί είχαμε την υποστήριξη από τους καλύτερους φιλάθλους στη Νορβηγία. Ο σύλλογος και οι οπαδοί θα έχουν πάντα μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code