ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: «Τσεκάρει» Ζαμπά η Σεαρά


 Ενδιαφέρον του βραζιλιάνικου συλλόγου για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού των «ασπρόμαυρων» – Προ των πυλών οι διαπραγματεύσεις με τους Θεσσαλονικείς!

«Ξένο» σώμα αποτελεί ο Λέο Ζαμπά για τους Θεσσαλονικείς ενόψει συνέχειας, δεδομένου ότι δε συμμετείχε στο βασικό σκέλος της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» τόσο επί ελληνικού, όσο κι επί ολλανδικού εδάφους, όντας αδικαιολογήτως «απών», εν μέσω ενός διαστήματος συνεχών αναφορών μέσων ενημέρωσης της πατρίδας του για τη συνέχιση της καριέρας του στη Σεαρά!

Ειδικότερα, όσον αφορά το νεαρό μεσοεπιθετικό, μεταδόθηκε σε σχετικό δημοσίευμα το ενδιαφέρον του βραζιλιάνικου συλλόγου με ορίζοντα την απόκτησή του, αγωνιζόμενη στην πρώτη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος, με την υποσημείωση ότι δεν έχουν γίνει περαιτέρω διευκρινιστικές τοποθετήσεις αναφορικά με το καθεστώς και τον τρόπο προσθήκης του.

Σημειώνεται ότι η Σεαρά αναμένεται να βρεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την πλευρά των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, ενώ συνάμα σχετικά δημοσιεύματα σκιαγραφούν την έως τώρα ποδοσφαιρική πορεία του Ζαμπά σε συνδυασμό με τον τραυματισμό και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code