ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Formula 1: Μαγικός Russel στην Ουγγαρία


Με τον πιο απρόσμενο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του GP της Ουγγαρίας, καθώς ο George Russel πανηγύρισε την πρώτη Pole Position της καριέρας του ύστερα από 74 αγώνες.


Παρά τις προγνώσεις που μας είχαν προετοιμάσει για μια διαδικασία με συνθήκες βροχής, οι κατατακτήριες τελικά διεξήχθησαν με κανονικές συνθήκες και έτσι όλα έδειχναν ότι η μάχη θα ήταν ανάμεσα στην Ferrari και την Red Bull.

Η πρώτη έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός του Perez από το Q3, και έτσι ο Μεξικανός θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 11η θέση. Θετική έκπληξη θα πρέπει να θεωρηθεί η παρουσία των δύο McLaren στην τρίτη περίοδο των δοκιμών αλλά και η εκ νέου δυνατή απόδοση της Alpine στο  Q3. 

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Pole Position θα βαφόταν για έναν ακόμη αγώνα κόκκινη, δεδομένου ότι οι δύο Ferrari είχαν πολύ γρήγορο ρυθμό, και ταυτόχρονα ο Verstappen αντιμετώπιζε προβλήματα με την ισχύ του μονοθέσιου του- γεγονός που τον περιόρισε στην 10η θέση και έτσι τελικά η Mercedes ήταν εκείνη που πανηγύρισε.

Συγκεκριμένα, o George Russell κινήθηκε ταχύτερα κατά 44 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον δεύτερο Sainz, και σχεδόν 1 δευτερόλεπτο από τον ομόσταυλο του Hamilton. Με αυτόν τον τρόπο ο νεαρός Βρετανός κατέκτησε την παρθενική Pole Position της καριέρας του και συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων του μέσα στην χρονιά.

Μετά λοιπόν από αυτήν την συναρπαστική διαδικασία κατατακτήριων, το μόνο σίγουρο είναι πως ο αυριανός αγώνας θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και ενδεχομένως να δώσει νέα πνοή στην μάχη του πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code