ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Προσεχώς προσθαφαιρέσεις…


Το αντίκτυπο του αποκλεισμού στο έμψυχο δυναμικό των «ασπρόμαυρων» με ορίζοντα τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών υπό την παράλληλη ανάγκη ενίσχυσης.

Αναπόδραστες αλλαγές στο «ασπρόμαυρο» δυναμικό αναμένεται να διαδραματιστούν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος αναφορικά με το «άδειασμα» του ρόστερ, δεδομένου του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τη Λέφσκι Σόφιας στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League, στηριζόμενοι στους άξονες του πλεονάζον έμψυχου δυναμικού ενόψει των εγχώριων διοργανώσεων.

Έχοντας υπόψιν τον πρόωρο αποκλεισμό από τις εξωτερικές διοργανώσεις και με γνώμονα την αποδοτικότερη διαχείριση του υπάρχον ρόστερ, ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να συμβιβαστεί με την τρέχουσα κατάσταση σε μία σεζόν που πρόκειται να περιλαμβάνει μόλις μία αγωνιστική υποχρέωση την εβδομάδα, μειώνοντας δραματικά το σύνολο ποδοσφαιριστών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Εκ του αποτελέσματος το «άδειασμα» του ρόστερ τίθεται σε πρώτο πλάνο σε συνδυασμό πρώτιστος με τις ελάχιστες ευκαιρίες που αναμένεται να δοθούν στους ποδοσφαιριστές…

Σημειώνεται ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Θεσσαλονικείς διατηρούν ενεργά συμβόλαια 5 τερματοφυλάκων, 12 αμυντικών, 13 μέσων και 8 επιθετικών, με την υποσημείωση ότι αρκετοί εξ αυτών ήδη δεν υπολογίζονται, ενώ κάποιοι δε θα υπολογίζονται εφεξής, υπό την παράλληλη «θυσία» μονάδων προκειμένου να φτάσει στο σημείο ενός πιο ευέλικτου ρόστερ.

Το παραπάνω πρόκειται να υλοποιηθεί είτε με πώληση, είτε με δανεισμό, είτε με λύση συμβολαίου, έχοντας πάντα την ενναλακτική του ΠΑΟΚ Β

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code