ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Ματιές από Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ για Ανσαριφαρντ, στην γωνία και η Λαμία



Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου, καθώς ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια βλέπουν στον πρόσωπο του Ιρανού επιθετικού την λύση για την επιθετική τους γραμμή, θέλοντας να τον δελεάσουν στο «νησί της Αφροδίτης». Στην γωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Λαμία θέλοντας να προσπαθήσει να κρατήσει στην Ελλάδα τον έμπειρο επιθετικό, έχοντας όμως πολύ δύσκολο έργο.


Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ και του έχει δοθεί εντολή να βρει τον επόμενο σταθμό του. Ένας από τους πιθανούς προορισμούς του διεθνή Ιρανού επιθετικού θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η Κύπρος, καθώς δύο από τις κορυφαίες ομάδες του νησιού έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και η Ομόνοια έχουν κάνει κρούση στην Ένωση για τον Καρίμ, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη. Για τον Ιρανό φορ έχουν ενδιαφερθεί ομάδες κι από άλλες χώρες αλλά ο ίδιος ο Καρίμ δείχνει αρνητικός να μεταβεί πίσω στην πατρίδα του ή σε άλλη χώρα καθώς θέλει να μείνει όσο πιο κοντά στην Ελλάδα γίνεται, καθώς η γυναίκα του είναι από την χώρα μας.

Αυτήν την συγκυρία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο σύλλογος της Φθιώτιδας θέλει να μπει σφήνα στις ορέξεις των κυπριακών ομάδων και να πείσει τον Ιρανό να μείνει Ελλάδα και να ενταχθεί στη Λαμία, με το μεγάλο συμβόλαιο του, προς το παρόν, να είναι εμπόδιο στις επιθυμίες τους, αλλά την διοίκηση της ομάδας να είναι διατιθεμένη να κάνει την υπέρβαση για χάρη του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code