ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι πρώτες αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού εν όψει Σλόβαν



Το μυαλό του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στα δύο παιχνίδια με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Γ προκριματικό γύρου του Europa League, και την Παρασκευή (29/7) προχώρησε ήδη στις πρώτες του αλλαγές στην λίστα που έστειλε στην στην UEFA. 


Η λίστα αυτή περιλάμβανε την προσθήκη του νέου αποκτήματος των ερυθρολεύκων (Χουάνγκ) καθώς και την επιστροφή του Γκάρι Ροντρίγκεζ μετά την αποθεραπεία του και έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους.

Από τη λίστα που έστειλαν οι Ερυθρόλευκοι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, έλειπαν τα ονόματα των Ογκμουντουρ Κρίστινσον, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Αχμέντ Χασάν, Γκονζάλο Αβιλα, Μπαντουγκού Φαντιγκά, Λεονάρντο Κούτρη, Αβραάμ Παπαδόπουλου και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του συλλόγου, Ντορόν Λάιντνερ.

Ωστόσο στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν και τις 2 αλλαγές που έχουν δικαίωμα να σύμφωνα με την UEFA έως και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα απέναντι στην Σλόβαν, με τον πρώτο από αυτές να είναι ο νεοαποκτηθής Λάιντνερ, ενώ ο δεύτερος να σχεδιάζεται να είναι ένα ποδοσφαιριστής που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code