ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βιγιαρεάλ: Ο Καβάνι η νέα της μεταγραφή


 Ο Ουρουγουανός στράικερ έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και το κίτρινο υποβρύχιο βρήκε την ευκαιρία να έρθει κοντά του και να του προσφέρει τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έντισον Καβάνι βρίσκεται η Βιγιαρεάλ, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τους Κόκκινους Διαβόλους του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο 35χρονος στράικερ έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο για διετές συμβόλαιο. Η ήδη υπάρχουσα γνωριμία μεταξύ του προπονητή της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι, και του Έντισον Καβάνι,  φαίνεται να κάνει ακόμα πιο πιθανή την μεταγραφή του στον σύλλογο.

Η ισπανική ομάδα, για να καταφέρει να οριστικοποιήσει την συμφωνία της με τον Ουρουγουανό, θα πρέπει να πουλήσει τον 28χρονο Πάκο Αλκάθερ με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και ενδιαφέρεται για την απόκτηση του η θέλτα. Αν συμβεί αυτό το σενάριο, τότε ο δρόμος για την συμφωνία με τον Καβάνι θα είναι πολύ πιθανή.

Ο Ουρουγουανός σέντερ φόρ βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2020 και την περασμένη σεζόν κατάφερε να πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις μαζί τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code