ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Τραυματισμός του Λύραντζη και πρόβλημα ενόψει Λέφσκι

 


Ο νεαρός ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε στην προπόνηση της ομάδας και από ότι φαίνεται δεν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Βουλγαρική Λέφσκι.


Η ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς τη Τετάρτη 20/7 ολοκληρώνει τον τελευταίο κύκλο της προετοιμασίας της, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα την Λέφσκι στην Βουλγαρία. Θα είναι ο πρώτος αγώνας για την έναρξη της νέας σεζόν και ο δικέφαλος θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τα Σόφια, για να προσπαθήσει να μπει με το δεξί στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει όμως ένα απρόοπτο εμπόδιο, καθώς ο ακραίος αμυντικός της ομάδας Λευτέρης Λύρατζης, τραυματίστηκε στην σημερινή προπόνηση και πιο συγκεκριμένα στο πόδι που είχε ήδη χτυπήσει στο πρώτο φιλικό στην Ολλανδία με την ομάδα της Go Ahead Eagles. Με αυτή την έκβαση των γεγονότων, πολύ πιθανό ο Λύρατζης να παραμείνει εκτός της αποστολής στην Βουλγαρία.

Η εξέλιξη αυτή, αφήνει τον Λουτσέσκου να επιλέξει τον αντικαταστάτη για την θέση στο δεξί άκρο της άμυνας του δικεφάλου και να δώσει ίσως την λύση με τον Ζόαν Σάστρε, ο οποίος αν κληθεί να αγωνιστεί θα κάνει και το ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code