ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαπόρτα: «Ο Λεβαντόβσκι ήρθε με λιγότερα στην Μπαρτσελόνα»


Ο Τζουάν Λαπόρτα αποκάλυψε ότι ο Λεβαντόβσκι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, επισημαίνοντας παράλληλα το γεγονός ότι του έδινε λιγότερα χρήματα σε σχέση με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Τσέλσι.

Η Μπαρτσελόνα έχει κινηθεί δυναμικά στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ως χαρακτηριστικότερη απόκτηση την ενσωμάτωση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία κάλλιστα μπορεί να αποδοθεί κι ως ένα... σήριαλ, δεδομένων των συνεχών διαπραγματεύσεων που εκπονήθηκαν.

Σημειώνεται ότι ο Πολωνός επιθετικός είχε αρκετές προτάσεις, ωστόσο, τελικά αποφάσισε να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, με τον Τζουάν Λαπόρτα να επισημαίνει σε δηλώσεις του πως οι υπόλοιπες προτάσεις ήταν καλύτερες από εκείνες που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα.

"Ανταγωνιστήκαμε την Παρί Σεν Ζερμέν και την Τσέλσι για τον Λεβαντόβσκι και ήθελε να έρθει σε εμάς. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για πήρε λιγότερα χρήματα από εμάς' ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκτός των προαναφερθέντων, ρωτήθηκε και για την επόμενη μεταγραφική κίνηση της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση στην αμυντική γραμμή, με την περίπτωση του Κουντέ να είναι αυτή που ξεχωρίζει, με την υποσημείωση του ενδιαφέροντος της Τσέλσι για την προσθήκη του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code