ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μίλαν: Υπέγραψε με την PUMA χορηγία ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ για 5 έτη

 


Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Μίλαν, μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε, υπέγραψε μία νέα συμφωνία χορηγίας με την PUMA έναντι 150 εκατομμυρίων ευρώ και με διάρκεια 5 χρόνια. 


Ο ιταλικός σύλλογος θα συνεχίσει τις παρτίδες του με την γνωστή εταιρεία PUMA, σε μία νέα συμφωνία που θα τους αποφέρει σε 5 έτη συνολικά 150 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές συνεργάζονται, καθώς το καλοκαίρι του 2018 είχαν συνάψει την πρώτη τους σύμβαση.

Η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποφέρει στους Ροσονέρι ετησίως 30 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό πολύ σημαντικό για τις μελλοντικές επενδύσεις του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, με την νέα συμφωνία των δύο πλευρών,  θα υπερδιπλασιαστούν οι αποδοχές της Μίλαν από αυτές που είχαν ήδη στην πρώτη τους σύμβαση, εκμεταλλεύοντας την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος αλλά και του νέου καθεστώτος στην ιδιοκτησία της ομάδας. Την ίδια στιγμή μέρος της συμφωνίας, είναι η μετονομασία ενός τμήματος υποδομής της ομάδας και του γυναικείου τμήματος προπόνησης σε "PUMA House Of Football".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code