ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ράμος ζήτησε από τον Ρουμπιάλες το 2020 να τον βοηθήσει στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας


Ο πολύ συζητημένος και σίγουρα πετυχημένος Σέρχιο Ράμος, είχε ζητήσει πίσω στο 2020 από τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, να τον βοηθήσει στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.


Στο φως της δημοσιότητας έφερε η γνωστή ισπανική εφημερίδα El Confindecial, μία σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, και του γνωστού σταρ αμυντικού Σέρχιο Ράμος. 

Η επικείμενη συζήτηση τους, είχε να κάνει με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης να ζητάει πίσω στο 2020 από τον Ρουμπιάλες, να τον βοηθήσει με τα μέσα του να κατακτήσει εκείνος την Χρυσή Μπάλα.

Ο Ισπανός αμυντικός θεώρησε ότι η χρονιά εκείνη ήταν αξιομνημόνευτη για την παρουσία του αγωνιστικά και ότι ίσως ήταν η κατάλληλη για εκείνον στιγμή να κατάκτησει την πολυπόθητη Χρυσή Μπάλα. Υπενθυμίζουμε ότι η απονομή του 2020 ματαιώθηκε, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.


Η συζήτηση του Ράμος με τον Ρουμπιάλες:

" Ρούμπι καλησπέρα. Ελπίζω εσύ και η οικογένεια σου να είστε καλά. Ξέρεις ότι δεν σου ζήτησα ποτέ τίποτα, αλλά αν θέλω να το κάνω σήμερα είναι γιατί πιστεύω ότι είναι μια ξεχωριστή χρονιά για εμένα λόγω της επίδοσης μου.

Θα ήθελα να με βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς, να μιλήσεις με ανθρώπους "κλειδιά" της UEFA και τις επαφές σου για το ζήτημα της Χρυσής Μπάλας. Θα σου ήμουν ευγνώμων σε όλη μου την ζωή,  όχι μόνο για μένα αλλά και γιατί πιστεύω ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο το αξίζει πολύ". Με την απάντηση του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να ήταν η εξής:

"Γεια σου Σέρχιο. Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια γιατί νομίζω όντως ότι είναι μια καλή χρονιά για εσένα και για να το πετύχεις. Ελπίζω να έχεις έναν υπέροχο τελικό Champions League. Φυσικά, η Χρυσή Μπάλα δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά με ό,τι μπορώ να σε βοηθήσω θα το κάνω". Με τον Σέρχιο Ράμος να απαντά κλείνοντας την συζήτηση:

"Ξέρω ότι δεν εξαρτάται από εσένα, αλλά οι επαφές είναι το "κλειδί". Τέλος πάντων, βασίζομαι στην βοήθεια σου. Θα τα πούμε από κοντά όποτε θέλεις και να φάμε".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code