ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Νέα σελίδα" για Μανέ στην Μπάγερν

 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σήριαλ με την υπογραφή του Sadio Mane στην Μπάγερν Μονάχου, είχε αίσιο τέλος για τους Βαυαρούς.

Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα η φημολογούμενη "μετακίνηση", του Σενεγαλέζου άσσου από το Λίβερπουλ στο Μόναχο είχε απασχολήσει την ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ιδίως δε μετά και τα σενάρια που ήθελαν τις δύο πλευρές να μην καταλήγουν σε συμφωνία.

Από την αρχή ήταν γνωστό πως οι Βαυαροί θα προσπαθούσαν να καλύψουν με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος το κενό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο νωρίτερα μάλιστα και από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Το πρόσωπο λοιπόν στο οποίο εναπόθεσαν τις ελπίδες τους ήταν ο "σουπερστάρ" της Λίβερπουλ, ο οποίος με την σειρά του, έδειχνε να αναζητά την καινούρια σελίδα της καριέρας του. 

Τα επίσημα στοιχεία ως προς το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με έγκριτες πηγές το πόσο που θα "βάλει" στα ταμεία της η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, υπολογίζεται σε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται προφανώς για μια πολύ σημαντική κίνηση για την Γερμανική ομάδα, η οποία προσθέτει στο "οπλοστάσιο" της ενόψει και της νέας σεζόν έναν παίχτη μεγάλης κλάσης. Φυσικά εξίσου σημαντική θα πρέπει να θεωρηθεί και η απώλεια για την ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ, καθώς χάνει έναν από τους πλέον παραγωγικούς παίχτες της. Συγκεκριμένα, ο Μανέ από το 2016 μέχρι και σήμερα, φόρεσε τα "κόκκινα" 182 φορές και πέτυχε 82 τέρματα. 

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι το κατά πόσο εύκολα αλλά και πόσο γρήγορα θα μπορέσει ο Σενεγαλέζος να προσαρμοστεί στα εντελώς διαφορετικά δεδομένα του Γερμανικού ποδοσφαίρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code