ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Στέψη ή παράταση;"

Η σημερινή τρίτη πράξη της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι πιθανό να μας δώσει τον Πρωταθλητή για την φετινή σεζόν.
Για τον μεν Ολυμπιακό, το αποψινό παιχνίδι αποτελεί την ιδανική ευκαιρία αφενός για αποδείξει για άλλη μια φορά την υπεροχή του έναντι του αιώνιου αντιπάλου, κάτι που ήδη έγινε σαφές από τις ισάριθμες νίκες που πέτυχε στους δύο προηγούμενους Τελικούς, και αφετέρου έχει την δυνατότητα να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν. 

Άλλωστε, όπως ήδη ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, πουλήθηκαν ήδη όλα τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα. Μάλιστα, ο τρίτος αυτός τελικός έχει ξεχωριστή σημασία και για ακόμη έναν λόγο, καθώς ενδέχεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι του εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει από νωρίς να επιβάλλει έναν γρήγορο ρυθμό στο ματς, στοχεύοντας να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του Φάλ στο ζωγραφιστό. Ταυτόχρονα, ρόλο "κλειδί" για την έκβαση του σκορ θα παίξει και η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Tyler Dorsey, ο οποίος προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση στον δεύτερο τελικό, όπου σημείωσε 17 πόντους. 

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Βόβορα καλείται να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με ό,τι έδειξε στο παρκέ τόσο στο πρώτο ματς όσο και στο δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου Τελικού. Είναι εξάλλου η τελευταία ευκαιρία που έχουν οι "πράσινοι¨ για να αναβάλλουν την στέψη του Ολυμπιακού και να οδηγήσουν την σειρά σε τέταρτο Τελικό, την προσεχή Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, ο Παναθηναϊκός οφείλει να κάνει ίσως το καλύτερο του παιχνίδι για την φετινή χρονιά, ώστε να βάλει "δύσκολα" στους Πειραιώτες και φυσικά να δώσει νέο ενδιαφέρον στην σειρά των αγώνων. Κομβικό ρόλο για τους πράσινους θα παίξει η εμφάνιση του Νεμάνια Νεντοβιτς, από τον οποίο σίγουρα όλοι περιμένουν πολλά περισσότερα από όσα έχει δώσει μέχρι τώρα στην σειρά. 

Όπως και να έχει, ο αποψινός τρίτος Τελικός αναμένεται να είναι συγκλονιστικός και γεμάτος ένταση και πάθος και από τις δύο ομάδες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για ακόμη ένα "ντέρμπι αιωνίων" και το σίγουρο είναι πως όλες οι απαντήσεις θα δοθούν μέσα στο παρκέ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code