ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Κι άλλοι «μνηστήρες» για Μπαλντέ


Οι «ασπρόμαυροι» δεν παίζουν μπάλα μόνοι τους αναφορικά με τις προσπάθειες ενσωμάτωσης του Σενεγαλέζου επιθετικού. Όλα όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ!

Μία από τις περιπτώσεις που είναι στα υπόψιν του ΠΑΟΚ ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής σεζόν είναι αυτή του Κεϊτά Μπαλντέ, με τον Ζοζέ Μπότο να έχει σκανάρει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, εντείνοντας τις προσπάθειες ενσωμάτωσής του στο ρόστερ.

Το παραπάνω, ωστόσο, -σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα- δε φαντάξει εύκολο καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες που… κακοβλέπουν την προοπτική απόκτησής του.

Ειδικότερα, βάσει των όσων αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τις τελευταίες ημέρες εμφανιζόταν ως ενδιαφερόμενη η Γαλατασάραϊ, ενώ αργότερα παρουσίασαν ένα νέο «μνηστήρα» για τον επιθετικό, ο οποίος υπενθυμίζεται πως είναι προσεχώς ελεύθερος από την Κάλιαρι.

Όπως υποστηρίζεται στη γειτονική χώρα, στο παιχνίδι έχει μπει και η πρωταθλήτρια Τουρκίας Τραμπζονσπόρ, έχοντας εκδηλώσει το ενδιαφέρον της προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της ζώνη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα από την Σαμπντόρια, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει και στο παρελθόν, ενώ παράλληλα ενδιαφέρον έχει εξεφράσει και η Ουντινέζε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code