ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Περιστέρι: "Νέα σελίδα" με Σπανούλη

 

Με δυναμισμό και περίσσια αυτοπεποίθηση ξεκίνησε το νέο κεφάλαιο της καριέρας του Βασίλη Σπανούλη, αυτήν την φορά ως πρώτος προπονητής του Περιστερίου.

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, τόσο για τον Σπανούλη όσο και για την ομάδα του Περιστεριού. Από την μια πλευρά, ο θρύλος της Euroleague, θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά επίσημα στην άκρη ενός πάγκου, καθώς η μέχρι τώρα εμπειρία του περιορίζεται στο εξαιρετικό του πέρασμα από τις διοργανώσεις της Adidas Next Generation. 

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων καλείται να ανακάμψει από την περασμένη μέτρια σε απόδοση σεζόν, και ιδιαίτερα οφείλει να αφήσει πίσω της, τις εντάσεις που χαρακτήριζαν το κλίμα των αποδυτηρίων της ομάδας. Πρώτο και κύριο μέλημα της διοίκησης είναι να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες, μέσα από μια καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη - και για αυτό παρέδωσαν τα "κλειδιά" της ομάδας στον Βασίλη Σπανούλη.

Στο πλευρό του Σπανούλη θα βρεθούν από την επόμενη χρονιά, ο Σάββας Καμπερίδης, ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Ντούσαν Βούκσεβιτς. 

Το σίγουρο είναι πως την νέα χρονιά το Περιστέρι θα είναι μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες ομάδες της Basket League, κάτι που αποδεικνύεται από τις ποικίλες μεταγραφικές κινήσεις που έχει ήδη πραγματοποιήσει η ομάδα του Περιστερίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code