ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβαντόφσκι: " Έχω την ελπίδα οτι οι οπαδοί της μπάγιερν κάποια μέρα θα με καταλάβουν "


Ο Πολωνός στράικερ παρότι ακόμα διατηρεί σχέσεις συμβολαίου με την Μπάγιερν έως το 2023, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, θεωρώντας ότι έχει κλείσει ο κύκλος του με τους Βαυαρούς. Μέσω αυτής του της απόφασης ελπίζει ότι οι οπαδοί μία μέρα θα τον καταλάβουν.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Bild, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανέφερε για δεύτερη φορά την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπάγιερν Μονάχου και να ξεκινήσει ένα νέο ποδοσφαιρικό ταξίδι σε διαφορετικό σύλλογο.

Αυτή την φορά απευθυνόμενος προς όλους τους οπαδούς των Βαυαρών, ελπίζει να βρεί κατανόηση από εκείνους για την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε και τον απεριόριστο σεβασμό αλλά και την αγάπη του προς την ομάδα της Μπάγιερν, χαρακτηρίζοντας το Μόναχο την δεύτερη πατρίδα του.

Προς το παρόν, η Μπαρτσελόνα  φαίνεται να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Πολωνού στράικερ, ο οποίος με την σειρά του τονίζει ότι ψάχνει για την καλύτερη δυνατή λύση, ούτως ώστε να μην φέρει σε δύσκολη θέση τον σύλλογο.

 Οι δηλώσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι:

"Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, γι' αυτό ζήτησα από τον σύλλογο το πράσινο φως για μεταγραφή. Νομίζω ότι στην παρούσα κατάσταση είναι η καλύτερη λύση, ειδικά επειδή ο σύλλογος μπορεί να λάβει χρήματα για το μεταγραφή.

Δεν θέλω να επιβάλλω τίποτα, δεν πρόκειται για αυτό. Πρόκειται για την αναζήτηση της καλύτερης λύσης. Χρειάζεται να ηρεμήσετε. Θέλω να συζητήσω ήρεμα και όχι μέσω των ΜΜΕ".


Να επισημανθεί ότι πριν παραχωρήσει την συνέντευξη του, προηγήθηκε η συζήτηση μέσω τηλεφώνου με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ο οποίος ξανά τόνισε πως ο σύλλογος επιθυμεί ο παίκτης να ολοκληρώσει την θητεία του (έως το 2023) όπως αναγράφεται και στο συμβόλαιο. Το ίδιο έχει εκφράσει και δημόσια ο Χέρμπερτ Χάινερ, πρόεδρος της ομάδας των Βαυαρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code