ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Το δεύτερο όχι στην πρόταση των Ρέιντζερς για τον Τσόλακ

 


Την αρνητική του απάντηση έδωσε για δεύτερη φορά ο ΠΑΟΚ στην πρόταση της Ρέιντζερς για τον Κροάτη επιθετικό, δείχνοντας με αυτή την κίνηση ότι η ομάδα του δικεφάλου επιμένει στην παραμονή του Τσόλακ στην Τούμπα.


Η Ρέιντζερς πάρα την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια να διεκδικήσουν τον Κροάτη επιθετικό από τον ΠΑΟΚ, επέστρεψαν με δεύτερη πρόταση και μάλιστα έχοντας ανεβάσει εμφανώς το χρηματικό ποσό της μεταγραφής στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Όλα δείχνουν όμως, ότι οι άνθρωποι του δικεφάλου βλέπουν μέλλον για τον Τσόλακ και δίνοντας έτσι την δεύτερη συνεχόμενη αρνητική τους απάντηση. 

Σε συζητήσεις με τον παίκτη η ομάδα του ΠΑΟΚ έδειξε ότι ίσως δεν έχουν την διάθεση και το πλάνο να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα, με αποτέλεσμα να στοχεύουν στην παραμονή του Κροάτη στο να αγωνιστεί για τους ίδιους και για την νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, το ήδη υπάρχον συμβόλαιο του Τσόλακ με τον δικέφαλο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μένει τώρα από την πλευρά του ΠΑΟΚ εάν θα κινηθεί μεταγραφικά για έναν ακόμα νέο επιθετικό,  από την στιγμή που ο Κροάτης θα παραμείνει στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code