ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Άρης στην Αυστρία για το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας

 

Η ομάδα του Άρη θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία μέχρι τις 8 Ιουλίου, με τους παίκτες που ακολουθούνε να βρίσκονται στον βασικό πυρήνα του Χερμάν Μπούργος ενόψει της νέας σεζόν.

Οι κίτρινοι έχουν ταξιδέψει ήδη στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο και βασικό κομμάτι της προετοιμασίας για την νέα χρονιά. Ο Χερμάν Μπούργος θέλει να δουλέψει με το υλικό που θα χρησιμοποιήσει για να χτίσει τον βασικό πυρήνα της ομάδας και για αυτό τον λόγο θα δοθούν και τρία φιλικά παιχνίδια στο ενδιάμεσο της προετοιμασίας. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στην 1 Ιουλίου αντιμέτωποι με την ομάδα του Αμβούργο, ενώ το δεύτερο και τρίτο στις 4 και 7 Ιουλίου, με τις ομάδες  Γάνδη και Άρη Λεμεσού αντίστοιχα.

Οι παίκτες που κάλεσε ο Χερμάν Μπούργος θα παραμείνουν στο Σοχάου μέχρι τις 8 Ιουλίου και έπειτα θα θέσουν πλώρη για την επιστροφή τους στην Ελλάδα και έτοιμοι να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει των παιχνιδιών που θα έρθουν για το Conference League.

Παρακάτω αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Χερμάν Μπούργος:

Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Πίρσμαν, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χρυσόπουλος, Τανούλης, Χατζηιωάννου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code