ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική Ελλάδος: Παρουσιάζεται στην Λάρισα

 

Το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής μας Ομάδας απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να γνωρίσει το κοινό την νέα σύνθεση της ομάδας.

Τα πολλά νέα πρόσωπα και κυρίως ο νέος προπονητής, είναι στοιχεία που δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τον κόσμο που θα γεμίσει τις εξέδρες του κλειστού της Νέαπολης στην Λάρισα. 

Το πρόσωπο της βραδιάς αναμφίβολα θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας με σκοπό να την οδηγήσει και πάλι στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Με νίκη σήμερα, η Ελλάδα θα ολοκληρώσει ως πρώτη τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο της Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και θα "κλειδώσει" την θέση της για την επόμενη φάση. 

Καθοριστικό ρόλο στον αποψινό αγώνα θα παίξει η συμμετοχή των διεθνών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, και ειδικά του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος επιστρέφει στις τάξεις της "Επίσημης Αγαπημένης". 

Το σίγουρο είναι πως από την αρχή της προετοιμασίας, το κλίμα στις προπονήσεις της Εθνικής ήταν εξαιρετικό, κάτι που φανερώνει την μεγάλη επιθυμία των διεθνών μας για διακρίσεις και επιτυχίες. 

Η δωδεκάδα για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους: Κ. Παπανικολάου, Ι. Παπαπέτρου, Κ. Αντετοκούμπο, Γ. Παπαγιάννη, Τ. Ντόρσεϊ, Ν. Γκίκας, Γ. Λαρεντζάκη, Μ. Λούντζη, Δ. Αγραβάνη, Λ. Κασελάκη, Λ. Μποχωρίδη, Π. Καλαϊτζάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code