ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιουβέντους: Στο δρόμο της εξόδου ο Ντε Λιχτ


Το συμβόλαιο του κεντρικού αμυντικού των «ασπρόμαυρων» της Ιταλίας αναμένεται να μην ανανεωθεί βάσει των όσων υπογράμμισε ο CEO της ομάδας, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του. 

Έχοντας το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους σε ισχύ μέχρι το 2024, ο Ματάις ντε Λιχτ άφησε πολλάκις να εννοηθεί πως δεν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του την τελευταία διετία, "κλείνοντας το μάτι" σε άλλους μεγάλους συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα επισήμανε ο CEO των μπιανκονέρι, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Tuttosport", άνοιξε επίσημα την πόρτα αναφορικά με την πώλησή του, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτευχθεί το παραπάνω είναι η οικονομική ικανοποίηση της ομάδας του Τορίνο, η οποία σημειώνεται ότι τον απέκτησε το 2019 από τον Άγιαξ έναντι 85.000.000 ευρώ, βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του ύψους 120.000.000 εκ.

"Είναι αδύνατον να διαπραγματευτείς με έναν παίκτη εάν θέλει να φύγει. Είναι όμως ζήτημα χρημάτων, δεν είναι πως θέλει κάποιος να φύγει και του απαντάς: παρακαλώ, βολευτείτε. 

Ωστόσο, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πρέπει να σηκωθούν ικανοποιημένες και οι τρεις πλευρές. Εδώ ισχύει το γνωμικό πως αυτός που έχει τα χρήματα νικάει", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αριβαμπένε

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code