ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κίνηση «ματ» για Μαλάσια από Φέγενορντ


Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν σφήνα στην απόκτηση του αριστερού μπακ της Φέγενορν, έχοντας την επίσημη επιβεβαίωση κι από τον αθλητικό διευθυντή του ολλανδικού συλλόγου, Φρανκ Άρνεσεν. 

Την απόκτηση του Ταϊρέλ Μαλάσια της Φέγενορντ από τη Λυών έχει βολιδοσκοπήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεδομένου ότι πολιορκεί το νεαρό ποδοσφαιριστή με... εντολή Ντε Χάαχ προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.  

Σύμφωνα με όσα υπογραμμίζονται στην Αγγλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι μία ανάσα από την προσθήκη του, καθώς από τη στιγμή που μπήκαν στο κόλπο για την ενσωμάτωσή του, τόσο η Φέγενορντ, όσο ο κι ο παίκτης έδειξαν να προτιμούν τη συγκεκριμένη προοπτική. 

Σημειώνεται ότι ο Μαλάσια έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Φράνκι Ντε Γιόνγκ, ο οποίος είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι. 

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε ο διευθυντής της Φέγενορντ, Φρανκ Άρνεσεν σε δηλώσεις του: "Η συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει. Τώρα περιμένουμε τον Ταϊρέλ. Αν ο Μαλάσια πει ναι, τότε η μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ προχωράει κανονικά". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code