ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Β.Ιρλανδία - Ελλάδα 0-1: Ξεκίνημα με το δεξί για την Εθνική με "χρυσό" σκόρερ Μπακασέτα!


Αν και αγχώθηκε, η "Επίσημη Αγαπημένη" έφυγε νικήτρια από το Μπέλφαστ με το γκολ του Μπακασέτα στο 38ο λεπτό (0-1)! Δεν εντυπωσίασε στο επίσημο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ η Εθνική μας Ομάδα, είχε όμως την ουσία παίρνοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στον όμιλο. Αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να ισοφαρίσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν, πέφτοντας πάνω στο αμυντικό "τείχος" της Εθνικής.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο κύλησε το πρώτο εικοσάλεπτο του πρώτου μέρους με τον Εθνική μας να κυκλοφορεί την μπάλα χωρίς όμως να είναι απειλητική για την εστία του Πίκοκ-Φάρελ. Ένα σουτ του ΜακΚάν στο 14ο λεπτό η μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Στο 22' ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά, χωρίς να ανησυχήσει τον γκολκίπερ των Βρετανών. Στο 39ο λεπτό και ενώ δεν φαινόταν πως θα έχουμε κάτι το αξιόλογο στο υπόλοιπο ημίχρονο η "Επίσημη Αγαπημένη" άνοιξε το σκορ. Ο Λημνιός πάσαρε στον Μπακασέτα και ο τελευταίος με ωραίο δεξί δυνατό σουτ νίκησε τον Πίκοκ-Φάρελ για το 0-1! Η Εθνική μας στις καθυστερήσεις έχασε νέα σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Τσιμίκας έκλεψε, πάσαρε στον Μπακασέτα, αυτός στον επερχόμενο Ρότα, ο οποίος από τα πλάγια δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά. Τίποτα άλλο στο πρώτο ημίχρονο με την Εθνική Ελλάδος να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ (0-1).

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσουν νωρίς, η Εθνική μας έχασε πρώτη την ευκαιρία να σκοράρει ξανά, αλλά ο Γιακουμάκης δεν μπόρεσε για εκατοστά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα (52') μετά από σέντρα του Λημνιού. Σουτ του νεοεισελθών ΜαΓκίν μπλοκάρεται με δεύτερη προσπάθεια (68'). Νέα φάση για τους γηπεδούχους ένα λεπτό αργότερα με το σουτ του Ντέιβις να καταλήγει άουτ. Όσο περνούσε η ώρα, Ιρλανδοί πίεζαν και προσπαθούσαν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Βλαχοδήμου. Από την πλευρά της, η Εθνική μας δεν κρατούσε την μπάλα, "απορροφώντας" όλη την πίεση των γηπεδούχων, ωστόσο έβρισκε χώρους για αντεπιθέσεις χωρίς να τους εκμεταλλεύεται. Στο 85ο λεπτό ο Λάφερτι εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Δεν άλλαξε κάτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Εθνική μας να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στον όμιλο του Nations League.


Β. Ιρλανδία:  Πίκοκ-Φαρέλ, Μπράντλεϊ (63' ΜαΓκίν), Τζ. Έβανς, Μπάλαρντ, Λέιν (78' Χιούμ), ΜακΝέιρ, Σ. Ντέιβις, Σαβίλ (78' Σ. Τσαρλς), ΜακΚάν, Λάβερι (62' Λάφερτι), Γουάιτ (71' Τσαρλς).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Ρότα (90' Μπάλντοκ), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Σιώπης (82' Τζαβέλλας), Μπακασέτας (69' Κουρμπέλης), Μπουχαλάκης, Λημνιός (69' Χατζηγιοβάνης), Μάνταλος, Γιακουμάκης (69' Παυλίδης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code