ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Β. Ιρλανδία - Ελλάδα (21:45): Για το νικηφόρο ξεκίνημα στον όμιλο του Nations League η Εθνική!


Η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται απόψε (2/6, 21:45, NS PRIME, Alpha) στο Γουίντσορ Παρκ του Μπέλφαστ με τη Βόρεια Ιρλανδία, για το πρώτο παιχνίδι του Nations League.

Η Βόρειος Ιρλανδία στα προκριματικά του Μουντιάλ εμφάνισε καλό πρόσωπο, αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο να χτυπήσει Ελβετία και Ιταλία που καπάρωσαν την πρώτη δυάδα. Το «Γουίντσορ Παρκ» αποδείχθηκε φρούριο, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαίες ισοπαλίες από τις προαναφερθείσες ομάδες, στηριζόμενοι στην καλή αμυντική τακτική, τα τρεξίματα και τα δυνατά μαρκαρίσματα. Η πιθανή ενδεκάδα της Βόρειας Ιρλανδίας αναμένεται να αποτελείται από τους: Πίκοκ-Φάρελ, Μπράουν, Έβανς, Μπάλαρντ, Μακνέρ, Ντέιβις, Μακκάν, Λιούις, Γουάιτ, Λάφερτι, Μακγκίν.

Όσον αφορά την Εθνική μας, ο αγώνας στην βορειοϊρλανδική πρωτεύουσα θα είναι ο πρώτος του Γκουστάβο Πογιέτ σε επίσημη διοργάνωση, μετά τα δύο φιλικά του περασμένου Μαρτίου με Ρουμανία και Μαυροβούνιο, με τους Έλληνες φιλάθλους να περιμένουν με αγωνία να δουν πως θα παρουσιαστεί η Εθνική ομάδα. Η πιθανή ενδεκάδα της "Επίσημης Αγαπημένης", σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του ομοσπονδιακού προπονητή στην προπόνηση της Τρίτης είναι με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Τσιμίκα, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Κώτσιρα ή Μπάλντοκ (από αριστερά προς τα δεξιά) στην άμυνα. Στο κέντρο οι Σιώπης και Κουρμπέλης (ή Μπουχαλάκης ή Αλεξανδρόπουλος) θα πλαισιώσουν τον Μπακασέτα, ενώ στα άκρα προβάδισμα έζουν οι Λημνιός και Μασούρας. Ελπίδες να ξεκινήσει ως εξτρέμ έχει και ο Δουβίκας στην θέση του Γιώργου Μασούρα που δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Γιακουμάκης.

Στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις η Εθνική μας γνώρισε δύο ισάριθμες ήττες από τη Βόρεια Ιρλανδία, στα εφιαλτικά προκριματικά για το Euro 2016, με 2-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και 3-1 εκτός, ενώ συνολικά η προϊστορία είναι υπέρ της Εθνικής "οριακά" έχοντας σε 7 αγώνες 4 νίκες έναντι 3 των Βορειοιρλανδών.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code