ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Σενάρια για τον Γουστάβο Ενρίκε της Φλαμένγκο



Με τον Αλμέιδα να αναμένεται να είναι ο προπονητής της ΑΕΚ που θα την οδηγήσει στην Αγιά Σοφιά  και της σεζόν να πλησιάζει στον τέλος της, αρχίζουν να εμφανίζονται και οι πρώτες μεταγραφικές φήμες για την ενίσχυση των Κιτρινόμαυρων, με τους Βραζιλιάνους να αναφέρουν για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον κεντρικό αμυντικό της Φλαμένγκο, Γκουστάβο Ενρίκε.


Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται από τον Δεκέμβρη του 2019 στη Φλαμένγκο, με τον μάνατζέρ του, Λουίς Καρβάλιο να τονίζει σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα colunadofla, πως τόσο η ΑΕΚ όσο και μια ομάδα από την Τουρκία, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον πελάτη του.

Μάλιστα, ο Λουίς Καρβάλιο προσθέτει, πως ο Γκουστάβο Ενρίκε θα έφευγε από την Φλαμένγκο με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2023, μόνο για ομάδα εκτός Βραζιλίας.

Ο 29χρονος στόπερ (1.96 μ.) από το 2011 μέχρι το 2019 έπαιζε στην Σάντος με την οποία και κατέγραψε 183 συμμετοχές. Στην Φλαμένγκο μετακόμισε τον Δεκέμβριο του 2019 και είχε γεμάτες χρονιές (78 συμμετοχές), μέχρι φέτος, όπου και ξεκίνησαν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετράει μόλις 5 συμμετοχές, ενώ έχει κατακτήσει τρεις τίτλους (Brazilian champion, Supercopa do Brasil, Recopa Sudamericana).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code