ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (18:00): Για την πρώτη νίκη ο ΠΑΣ, να "κλειδώσει" τη 2η θέση ο Δικέφαλος


ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ "κοντράρονται" σήμερα (18:00) στους "Ζωσιμάδες" με φόντο τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς ο καθένας λόγους.

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα πλέι οφ, αγνοεί την νίκη σε αυτό το νέο μίνι πρωτάθλημα και βλέπει το σημερινό παιχνίδι κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ με ελλείψεις ως ευκαιρία για να πάρει τους πρώτους του τρεις βαθμούς στα φετινά πλέι οφ της Super League Interwetten. Οι απόντες δεν λείπουν σε ακόμα ένα παιχνίδι την φετινή χρονιά, με τον Ηρακλή Μεταξά να μην υπολογίζει στους τραυματίες Κόντε, Μορέιρα και Ποζνάσκι, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Σούλης, ο οποίος μόλις ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Εκτός έμειναν και οι Λώλης και Καραγιάννης. Ο Περέα κινδύνευε με τιμωρία δύο αγωνιστικών, ωστόσο ο αθλητικός δικαστής τον απάλλαξε για όσα έγιναν στο Φάληρο.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ντομίνγκεζ, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κύρκος, Στάνκο, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μίνα, Περέα.

Ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (1-2) σε εξ' αναβολής παιχνίδι των πλέι οφ, συνεχίζοντας έτσι το αρνητικό του σερί, όπου αγνοεί την νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Σήμερα στους "Ζωσιμάδες" κόντρα στον ΠΑΣ, παρουσιάζεται μια ευκαιρία για νίκη, η οποία θα έχει διττό στόχο: αφενός θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των οκτώ ηττών και αφετέρου θα "κλειδώσει" κατά μεγάλο βαθμό την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί σε ακόμα ένα παιχνίδι και τις απουσίες βασικών παικτών του. Συγκεκριμένα, ο Ντάγκλας Αουγκούστο, στην τελευταία προπόνηση, έκανε τρέξιμο, οι Αντρέ Βιεϊρίνια , Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμειναν μέσα για θεραπείες και ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Τέλος, δεν υπολογίζεται για το σημερινό ματς και ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος εξασφάλισε άδεια και μετέβη στη Βραζιλία λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή και συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code