ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρουσιάστηκε από την Καλαμάτα ο Σάκης Τσιώλης



Την Τετάρτη (3/5) η Καλαμάτα παρουσίασε και επίσημα τον Σάκη Τσιώλη ως τον νέο της προπονητή για την επόμενη χρονιά στην Super League 2, και να επιστρέφει στην «Μαύρη Θύελλα» ύστερα από 17 χρόνια.


Ο Σάκης Τσιώλης επέστρεψε στην Καλαμάτα ύστερα από 17 χρόνια, με τον 63χρονο προπονητή να δίνει το έναυσμα για επιστροφή της «Μαύρης Θύελλας» στη μεγάλη κατηγορία:

Στις δηλώσεις του μετά την παρουσίαση του είπε χαρακτηριστικά: «Δύο ήταν οι λόγοι που με ώθησαν στο να πω ναι για την επιστροφή μου στην ομάδα. Το πλάνο της διοίκησης, όπως μου το ανέλυσε ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς αλλά και η αγάπη του κόσμου. Αυτό που εισέπραξα στην Καλαμάτα από τον κόσμο δεν το έχω ζήσει πουθενά. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε την τεχνογνωσία ώστε να φέρουμε την άνοδο. Η Καλαμάτα είναι δεδομένο πως θα πρωταγωνιστήσει».


Τελευταία ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν η Παναχαϊκή τη σεζόν 2018-2019, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Ναυπακτιακό, Πρέβεζα, Πατραϊκό, Ιωνικό, Λεβαδειακό, Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Βόλου, Αρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, ΑΕΛ και Κέρκυρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code