ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τελικός Κυπέλου: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ζητήσαν από 22.000 εισιτήρια



Ύστερα από συνάντηση μεταξύ της ΕΠΟ με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ οι δύο ομάδες ζητήσανε να τους παρέχουνε από 22.000 εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου. 


Η ΕΠΟ συναντήθηκε σήμερα με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, όπου κύριο αντικείμενο της συνάντησης τους ήταν ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δίνονταν στην κάθε μία. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ζήτησαν να του παραχωρηθούνε από 22.000 εισιτήρια, με 5.000 εισιτήρια επιπλέον να τα έχει η Ομοσπονδία για να καλύψει τις δικές της ανάγκες και προσκλήσεις, με τον συνολικό αριθμό του κόσμου που να μπορεί να γεμίσει το ΟΑΚΑ να φτάνει κοντά στις 50.000!

Η ΕΠΟ και το ΟΑΚΑ δεν έδωσαν κάποια άμεση απάντηση στις δύο ομάδες και θα εξετάσουνε το αίτημα τους, με τις τελικές συζητήσεις ανάμεσα σε όλες τις πλευρές να αναμένεται να γίνουν αύριο Πέμπτη(05/05) σε νέα σύσκεψη όπου θα ξεκαθαριστούνε όλες οι τελικές λεπτομέρειες.

Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους από την ΕΠΟ και τους αρμόδιους φορείς, οι δύο ομάδες τόνισαν ότι επιθυμούν τουλάχιστον 17.000 εισιτήρια, ενώ συζητήθηκαν και οι τιμές των εισιτηρίων, με αυτές να κυμαίνονται από 10-15 ευρώ και θα φτάνουν έως και 20 ευρώ, μιας και Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ζήτησαν να μειωθεί η τιμή των ακριβών εισιτηρίων που ήταν στα 25 ευρώ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code