ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννενα 3-2 : Λύτρωση με Ρόνι Λόπεζ στο 98'


Σε ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και 5 γκόλ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο Γεώργιος Καραισκάκης, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής των πλέι οφ.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 2-0 χάρις σε γκόλ των Έλ Αραμπί(6') και Ροντρίγκες (42'), με τον Περέα να μειώνει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και τον Σνάιντερ να ισοφαρίζει στο 80'. Τελικά στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρόνι Λόπεζ σκόραρε για τους γηπεδούχους, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του Πέδρο Μάρτινς. Στην κορυφή της βαθμολογίας οι ερυθρόλευκοι με 73 βαθμούς ενώ ο ΠΑΣ έμεινε 6ος με 43, σε 31 παιχνίδια.

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε δύο φορές, είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το γκόλ του Περέα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έδωσε ανάσα στον ΠΑΣ, όπου παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκαρντάφσκι και τελικά κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει. Ο Ολυμπιακός δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη και με γκόλ του Ρόνι Λόπεζ στο 98' πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς. 

Το παιχνίδι 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, ανοίγοντας το σκόρ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ροντρίγκες επιχείρησε ένα μακρινό σούτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΣ, με τον Έλ Αραμπί να γίνεται ο τελικό αποδέκτης, ο οποίος με μία κεφαλιά της άλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίχτυα του Λοντίγκιν, γράφοντας το 1-0

Παρά το γκόλ οι Πειραιώτες συνέχιζαν να πιέζουν, με τον Καρβάλιο να προσπαθεί με ώραιο τρόπο, να τρυπήσει την άμυνα του ΠΑΣ στο 13' αλλά ο Ροντρίγκες καθυστέρησε και δεν κατάφερε να γίνει αποδέκτης της μπάλας, σε πολύ επικίνδυνο σημείο μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να βρίσκεται στην επίθεση, με τον Ροντρίγκεζ να κινείται έξυπνα από δεξιά στο 25' σεντράροντας μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Έλ Αραμπί να προσπαθεί επικίνδυνα να μπεί στην φάση αλλά να μην καταφέρνει τελικά να έρθει σε επαφή με την μπάλα, καταλήγοντας άουτ. Στο 28' ο Καρβάλιο τροφοδότησε όμορφα τον Μασούρα λίγο έξω από την περιοχή των Ηπειρωτών, με τον Έλληνα διεθνή να κάνει ένα βολέ και να στέλνει την μπάλα άουτ.

 Στο 33ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, λίγο έξω από την περιοχή του Λοντίγκιν, με τον Ροντρίγκες να το εκτελεί και τον Μπά γίνεται αποδέκτης και να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά, άουτ. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς και να απειλήσει στο 39: Ο Πίρσμαν συνεργάστηκε όμορφα με τον Λιάσο μέσα στην περιοχή του Βάτσλικ, με τον δεύτερο να κάνει και το σούτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών των Πειραιωτών και απομακρύνθηκε στην συνέχεια. Στο 42' ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του. Μετά απο καταπληκτική κίνηση και κάθετη πάσα του Μασούρα, ο Ροντρίγκες βρέθηκε απέναντι από τον Λοντίγκιν και με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο ΠΑΣ μείωσε το σκόρ. Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας για τους φιλοξενούμενους, ο Σνάιντερ τροφοδότησε τον Περέα, με τον Κολομβιανό να νικάει τον Βάτσλικ με πλασέ και να γράφει το 2-1, λίγο πρίν οι δύο ομάδες κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Στο 61ο λεπτό ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Ροντρίγκες, με το γκόλ όμως να μην μετράει, μετά από έλεγχο από τον διαιτητή του VAR. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Ο Γκαρντάφσκι βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Βάτσλικ, με το πλασέ όμως που επιχείρησε ο άσσος των Ηπειρωτών να είναι αδύναμο, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει τον Γκολκίπερ των ερυθρόλευκων, που απομάκρυνε την μπάλα.

Στο 68ο λεπτό ο Μασούρας επιχείρησε ένα πολύ όμορφο σούτ, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Λοντίγκιν, με τον Γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να πραγματοποιεί μία καταπληκτική απόκρουση. Στο 74' το μακρινό σούτ του Εμβιλά πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ.

Στο 80΄ ήρθε η ισοφάριση για τον ΠΑΣ Γιάννενα! Ο Σάλιακας έκανε μία βαθιά μπαλιά, στο δεύτερο δοκάρι των ερυθρόλευκων, με τον Σνάιντερ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με ένα όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βάτσλικ, κάνοντας το 2-2. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ρόνι Λόπεζ με ένα πανέμορφο βολέ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν, γράφοντας το τελικό 3-2.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code