ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

3ο ετάπ: Νίκη για τον Τόιγκελς, παραμένει στα μπλε ο Γκέιτ





Ο Βέλγος ποδηλάτης, Λένερτ Τόιγκελς της Tarteletto ήταν ο νικητής του 3ου ετάπ του Γύρου της Ελλάδας, με τον Ιταλό Εντοάρντο Τζαρντίνι της Drone Hopper Androni και με τον Έλληνα πρωταθλητή της ορεινής ποδηλασίας, Περικλή Ηλία να τερματίζουν στην δεύτερη και στην τρίτη θέση αντίστοιχα. 

Παρά τις πτώσεις που είχαμε λίγο πριν το τέλος της κούρσας στην Καρδίτσα, ο Νεοζηλανδός Άαρον Γκέιτ της Bolton Equities Blackspoke διατήρησε την μπλε φανέλα του επικεφαλή της γενικής κατάταξης. Ιδιαίτερα, πρέπει να τονίσουμε πως όταν γίνονται ατυχήματα στα τελευταία τρία χιλιόμετρα σε αυτούς τους αγώνες, οι ποδηλάτες ποτέ δεν χάνουν επιπλέον χρόνο στην γενική κατάταξη.

Στην δεύτερη και στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης είναι ο Βέλγος Τόινγκελς και ο Βρετανός Στιούαρτ με 1:52 και 1:56 λεπτά διαφορά αντίστοιχα. 

Ο Άαρον Γκέιτ είναι πρώτος και στους πόντους, ενώ ο συμπατριώτης και συναθλητής του Τζέιμς Φουσέ παραμένει πρώτος στα σπριντ ανάβασης και έχει την πορτοκαλί φανέλα. Ο Δανός Εμίλ Ιβερσεν της BHS-PL Beton Bornholm προηγείται στην κατάταξη της κατηγορίας U23 και έχει την λευκή φανέλα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code