ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-0: Πρώτη νίκη στα πλέι οφ με υπογραφή Σνάιντερ!


Τα δύο δεν μέτρησαν, το τρίτο όμως... δεν γινόταν να μην μετρήσει, με τους Γιαννιώτες να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, την πρώτη τους στα φετινά πλέι οφ. Ένατο συνεχόμενο ματς σε όλες τις διοργανώσεις όπου ο Δικέφαλος δεν κερδίζει!

Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ξεκίνησε το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικός για την εστία του Λοντίγκιν. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του με την γνωστή "συνταγή" της φετινής χρονιάς, προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των επιθετικών του και συγκεκριμένα του Περέα φεύγοντας στην κόντρα. Μια τέτοια φάση εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε ο Κολομβιανός επιθετικός, ωστόσο το VAR επενέβη και ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ (24'). Στο 45ο λεπτό ο Δικέφαλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Σαστρε γύρισε την μπάλα στον Μιτρίτσα, αυτός έκανε το πλασέ με τον Σάλιακα να σώζει πάνω στη γραμμή και τον Ολιβέιρα στη συνέχεια να αστοχεί εξ επαφής. Ημίχρονο στους "Ζωσιμάδες" με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). 

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος η κεφαλιά του Περέα από καλή θέση, η μπάλα άουτ (52'). Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά, όμως το VAR και πάλι είχε αντίθετη άποψη και ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Ότι δεν έγινε της δύο προηγούμενες φορές, έγινε στο 78ο λεπτό. Ο Σάλιακας σέντραρε, ο Πίρσμαν πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σνάιντερ προ κενής εστίας με προβολή έκανε το 1-0! Οι Ηπειρώτες βρήκαν το γκολ εν τέλει που τόσο δικαιούνταν με την εικόνα τους σε όλο το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Άκπομ (81'), χωρίς να ανησυχήσει τον Λοντίγκιν. Ακόμα μια κεφαλιά του Άκπομ στις καθυστερήσεις, η μπάλα αρκετά έξω. Δεν άλλαξε κάτι στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στα φετινά πλέι οφ! 


ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάφσκι (46' Λιάσος), Ντομίνγκεζ (46' Κύρκος, 90+2' Παντελάκης), Περέα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλει, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (56' Σβαμπ), Μιτρίτσα (63' Άκπομ) Μουργκ, Τέιλορ (79' Σοάρες), Ολιβέιρα (56' Τσόλακ).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code