ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γύρος της Ελλάδας: Ο Άαρον Γκέιτ ήταν ο νικητής του πρώτου ετάπ

 


Ο Ααρον Γκέιτ της ομάδας Equities Black Spoke Pro Cycling είναι ο νικητής του πρώτου ετάπ του Γύρου της Ελλάδας, κάνοντας χρόνο 4 ώρες, 24 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Ο Νεοζηλανδός ποδηλάτης βρέθηκε στους αποσπασμένους από το peloton και κατάφερε να αντέξει, καθώς οδηγούσε μόνος του τον αγώνα στα τελευταία 20 χιλιόμετρα. Η νίκη του πολύ καθαρή και εμφατική, αφού πήρε 1:46 λεπτό διαφορά από τους επόμενους επτά αθλητές που ακολούθησαν.  Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ισπανός Εντουαρντ Πράντες της Caja Rural (+1.46) μετά από ένα ωραίο σπριντ και ιδιαίτερα όταν περνούσε την γραμμή του τερματισμού, του έσπασε η σέλα. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ιταλός Φίλιπο Μπαροντσίνι της Trek Segafredo (+1.46).

Σχετικά με τις φανέλες, ο Γκέιτ πήρε την μπλέ φανέλα του πρωτοπόρου της γενικής κατάταξης και την κόκκινη φανέλα των πόντων. Ο Φουσέ πήρε την πορτοκαλί φανέλα των αναβάσεων, ενώ ο Φιλίπο Μπαροντσίνι την άσπρη φανέλα των νέων. Επειδή ο Γκέιτ θα φοράει την μπλέ φανέλα, αλλά είναι κάτοχος και της κόκκινης, την δεύτερη θα την φορέσει ο αμέσως επόμενος στο επόμενο ετάπ, ο οποίος είναι ο Δανός Μπροζ.


Remaining Time 0:00
 
AdvertisementΟ Γκέιτ έφτασε άνετα πρώτος στον τερματισμό (χρόνος 4 ώρες 24 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα) και πήρε την μπλε φανέλα εν όψει του δεύτερου ετάπ (ΟΑΚΑ - Ιτέα με εκκίνηση στις 12 το μεσημέρι), ενώ ο Μπροζ κέρδισε την κόκκινη φανέλα από τα σπριντ και ο Φουσέ την πορτοκαλί από τις αναβάσεις.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code