ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - Ιωνικός: "Στα Χαμένα" η Λαμία, παραμονή και μαθηματικά ο Ιωνικός


 Ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε τον Ιωνικό στο ΔΑΚ Λαμίας ''Αθανάσιος Διάκος'' στις 17:15 σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε τελικός κυρίως για τους γηπεδούχους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των φετινών Play-Out. 

Η Λαμία δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Ιωνικό με 0-1. Η Λαμία κινδυνεύει πιο πολύ από ποτέ για τον υποβιβασμό καθώς παραμένει στην προτελευταία θέση, από την άλλη μεριά ο Ιωνικός με αυτήν την νίκη εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης ήταν οι γηπεδούχοι, της Λαμίας. Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση τα πρώτα λεπτά, με τις μάχες να είναι σκληρές και για τις 2 ομάδες. Η Λαμία ήταν αυτή που πίεζε περισσότερο για να βάλει ένα γκολ, με τον Σαραμαντά να κάνει στο 12' ένα μακρινό σουτ που δεν απείλησε με αφού κατέληξε στα σώματα. Στο 14΄η Λαμία πάτησε μία ακόμα φορά περιοχή με τον Σιμόν να κάνει μία σέντρα σουτ που κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Ιωνικού μετά το ανέβασμα με την μπάλα του Τζανετόπουλου. Στην επόμενη φάση και ο Ιωνικός έκανε το πρώτο του σουτ με τον Άοσμαν να σουτάρει έξω από την περιοχή, εύκολη δουλειά για τον Σαράνοφ. Στο 17' η Λαμία απείλησε ξανά με τον Μανούσο που σούταρε, αλλά η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη λόγο του χεριού που έκανε ο επιθετικός της Λαμίας στο κοντρόλ. Αρκετά σκληρό ήταν το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων να μάχονται σκληρά. Στο 31΄ ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ σε ένα σημείο που είχε ανεβάσει την απόδοση του, ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος στην περιοχή του Σαράβοφ και έκανε το 0-1, μετά από ωραία μπαλιά του Λένις. Στο 33' ο Σαραμαντάς έκανε ένα σουτ από πολύ μακριά η μπάλα κόντεψε να βγει πλάγιο. Στο 35΄ο Αόσμαν έκανε ένα ωραίο σουτ η μπάλα κόντραρε στον Τζανετόπουλο και λίγο έλειψε να καταλήξει γκολ, αλλά πέρασε κόρνερ από το οποίο δεν προέκυψε κάτι. Στο 39' ο Νταλτσιο έκανε ένα μακρινό σουτ η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ. Από το γκολ και μετά ο Ιωνικός ήταν αυτός που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε και για δεύτερο τέρμα, με την Λαμία να προσπαθεί να απορροφήσει την πίεση αυτή. Έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος με τον Ιωνικό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 0-1.

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα αυτήν την φορά ήταν ο Ιωνικός, που μπήκε στο δεύτερο μέρος με το υπέρ του 0-1. Στο 47΄ ο Λούκας για λογαριασμό της Λαμίας έκανε ένα σουτ με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. ΅στο 49' η Λαμία έχασε μία ακόμη ευκαιρία με τον Μπεχαράνο να κάνει αδύναμο σουτ μετά από ωραίο γέμισμα του Ταιρόν απο εκτέλεση φάουλ. Στο 51' ο Ιωνικός απείλησε με δπλή ευκαιρία με τον σκόρερ της ομάδας να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, βέβαια ο βοηθός είχε σηκωμένη την σημαία του, παρέμεινε έτσι το 0-1. Πολύ σημαντική στιγμή για την Λαμία στο 55' με τον Τζανδάρη να κάνει ένα πολύ ωραίο σουτ, με φάλτσο, αλλά η μπάλα πέρασε πολύ λίγο έξω από την εστία του Χουτετσιώτη. Η Λαμία ήταν αυτή που ήθελε να βάλει ένα γκολ και να πάρει κάτι από το παιχνίδι και πίεζε για αυτό. Ο Κιάκος στο 61' με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πήρε την μπάλα σούταρε, αλλά ο Σαράνοφ ήταν εκεί και τον σταμάτησε με τα πόδια. Ο Ιωνικός απείλησε ξανά στο 65' με μία κεφαλιά η οποία κατέληξε στο δοκάρι μετά από την επέμβαση του Σαράνοφ στην συνέχεια ο ίδιος έκανε ένα σουτ και η μπάλα από τις κόντρες κατέληξε στα δίχτυα, αλλά καταλογίστηκε οφσάιντ σωστά. Στο 69' Ο Τουράμ πήρε την μπάλα πολύ πίσω από την περιοχή πέρασε ανενόχλητος και ενώ είχε πολλές επιλογές σούταρε και χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό. Στο 79' ο Τζανδάρης έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω, αυτή ήταν ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία της Λαμίας. Στο 81ο Σαράνοφ έκανε μία επέμβαση σε σουτ του Άοσμαν, και κράτησε το 0-1. Στο 84΄ο Τουράμ πήρε μία κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Η Λαμία πίεσε στο τέλος για την ισοφάριση, και στο 93' είχε τεράστια ευκαιρία με τον Βέλλιο που πήρε μία κεφαλιά, αλλά ο Τσιγκρίνσκι έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή. Έτσι έληξε και το παιχνίδι με τον Ιωνικό να κερδίζει με 0-1. 

ΠΑΣ Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Βύντρα (Τάιρον 46'), Τζανετόπουλος, Λούκας, Σιμόν (Προβυδάκης 75') , Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (Ελευθεριάδης 64'), Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος (Βέλλιος 59'), Μανούσος (Μπανγκουρά 75'). 

Πάγκος: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τάιρον, Μπανγκουρά, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Βέλλιος, Μανουσάκης, Μαζουλουξής

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτετσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλτσιο (Κιάκος 60'), Αόσμαν, Λένις (Γκοτσούλιας 85'), Μάντζης (Τουράμ 60').

Πάγκος: Βίντμαρ, Τσιριγώτης, Γκοτσούλιας, Μαχαίρας, Ματσούκας, Πογοσιάν, Κιάκος, Πλατέλλας, Τουράμ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code