ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Bingoal Pauwels Sauces WB στο sportsnewsgreece: "Θα είναι μια εξερεύνηση για εμάς ο Γύρος της Ελλάδας"

NT_20220426_ToH-Teams_20Presentation_180832_NT2_24696

Ο ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας ξεκινάει την Τετάρτη (27/4) και μέσα σε πέντε ετάπ, το tour θα προσπαθήσει να αναδείξει την ομορφιά του τοπίου της χώρας μας σε όλον τον κόσμο και πώς αυτό μπορεί να συνδυαστεί με ένα εντυπωσιακό αγώνα παγκόσμιας εμβέλειας.


Μία από τις πιο δυνατές ομάδας παγκοσμίως, η Βελγική Bingoal Pauwels Sauces WB συμμετέχει στον αγώνα και οι κύριοι Eric Cornu και Christophe Detilloux, μας έδωσαν πληροφορίες με μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με τους στόχους τους στον Εθνικό μας αγώνα, αλλά και για το πώς γίνεται ο σχεδιασμός μιας τόσο ανταγωνιστικής ομάδας και τους ευχαριστούμε πολύ. 

Η Βελγική ομάδα συμμετείχε σε πολλούς αγώνες υψηλών κατηγοριών, οπού μεταξύ άλλων κατέλαβαν την τρίτη θέση στο Γύρο της Αττάλειας με τον Luc Wirtgen, την τέταρτη θέση στην Αλμερία με τον Stanislaw Aniolowski, αλλά και πρώτη θέση στο Grand Prix de la Ville de Lillers Souvenir Bruno Comini με τον Milan Menten.

Αναλυτικά όλα δήλωσαν στο sportsnewsgreece και στον Άρη Κατσίδη: 


"Θα έχουμε επτά ποδηλάτες στον Γύρο της Ελλάδας. Θα είναι μια εξερεύνηση για εμάς, γιατί είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στον Γύρο της Ελλάδας. Ήδη απολαμβάνουμε που θα είμαστε εκεί και ευχαριστούμε για αυτήν την δυνατότητα. Οι επτά αναβάτες μας είναι σε καλή κατάσταση και οι περισσότεροι από αυτούς συμμετείχαν στο Classic Ardennes, στο Fleche Wallonne και Liege-Bastogne-Liege. Και δύο-τρεις από αυτούς έκαναν αγώνες στην Γαλλία και στην Φλάνδρα.

Έχουμε έρθει με δύο κύριους στόχους. Επικεντρωνόμαστε στην γενική κατάταξη με τον ποδηλάτη από το Λουξεμβούργο, Luc Wirtgen και επιπλέον δύο σπρίντερς για αναβάσεις, οι οποίοι είναι ο Milan Menten και ο Attilio Viviani, ο οποίος είναι ο αδερφός του Elia Viviani. Ξέρουμε ότι τα πέντε ετάπ δεν θα είναι τόσο εύκολα, η Ελλάδα δεν είναι μια εύκολη χώρα για επαγγελματίες ποδηλάτες και αγώνες. Εντοπίσαμε κάποιες καλές αναβάσεις και έξι-επτά χιλιόμετρα αναβάσεις με καλή κλίση. Και θέλουμε να κάνουμε την προσπάθεια να τις ανέβουμε και να βγούμε στο σπριντ για να πάρουμε την νίκη. Κυνηγάμε την γενική κατάταξη και τουλάχιστον μια νίκη σε ετάπ. Επικεντρωνόμαστε στην Trek Segafredo, η οποία είναι η world tour ομάδα που συμμετέχει στον αγώνα και ομάδες όπως Human Powered και Caja Rural, που έχουν πολύ καλά σύνολα". 

Για την ομάδα: "Η Bingoal Pauwels Sauces δημιουργήθηκε το 2011. Βασίζεται σε ένα project του υπουργείου Αθλητισμού του Βελγίου, που ήθελε να φτιάξει μια ποδηλατική ομάδα για εκπαιδευτικούς λόγους και για να βοηθήσει να προπονούνται νέοι ποδηλάτες, ώστε να προσπαθήσουν να πιάσουν ένα καλό επίπεδο. Μέσα σε αυτά τα έντεκα χρόνια, φροντίσαμε να πάμε μπροστά πολλούς ποδηλάτες, οι οποίοι βρίσκονται στο επίπεδο του world tour. Έχουμε τρία διαφορετικά ρόστερ στο πρότζεκτ μας. Είναι η επαγγελματική ομάδα, η αναπτυξιακή ομάδα, που έχει 23 ποδηλάτες και η γυναικεία ομάδα, που δημιουργήθηκε πριν από δύο χρόνια. Έχουμε επίσης ένα πρότζεκτ για ποδηλασία για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, που συμμετέχουν στα Παγκόσμια Κύπελλα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για παράδειγμα, είχαμε ένα χάλκινο μετάλλιο στο (handbike) στους Παρα-Ολυμπιακούς αγώνες". 


"Οι σπόνσορες μας είναι η Bingoal, που είναι μια στοιχηματική εταιρεία. Η Pauwels Sauces, που παράγει σος για παράδειγμα για τα πατατάκια και το WB (Wallonie Bruxelles), οι οποίες είναι οι περιοχές που αποτελούν την προέλευση του project μας. Βρίσκονται στην νότια μεριά του Βελγίου και οι Βρυξέλλες είναι η πρωτεύουσα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code